Легендарният български треньор Димитър Пенев пристигна в студиото на bTV

...
Легендарният български треньор Димитър Пенев пристигна в студиото на bTV
Коментари Харесай

Патрулка докара Димитър Пенев за участие в bTV

Легендарният български треньор Димитър Пенев дойде в студиото на bTV за присъединяване в предаването " Преди обед " с... патрулка и без телефон. Стратега от Мировяне стана " жертва " на затворените улици в столицата поради провеждащия се щафетен маратон в чест на 132-рата годишнина от Съединението на Княжество България с Източна Румелия.

Пенев прибегна до помощ от органите на реда, които го докараха със длъжностен автомобил, само че за жал неговите инциденти не стопират до тук. Той не помни телефона си в колата.

Със сигурност обаче такива инциденти експертът няма да има на 20 септември в Стара Загора, когато ще бъде треньор на отбора на Христо Стоичков. Камата удостои с тази чест треньора, извел него и българския отбор до четвърто място на международното състезание в Съединени американски щати през 1994 година Срещата ще може да гледате директно по bTV Action и на btvnovinite.bg

" На такива мачове съм взел участие десетки пъти, даже в чужбина - Испания, Италия, Германия. Трябва да поздравим уредниците на тези мачове, защото са минали десетки и стотици огромни звезди в Европа. Това са едни срещи, които връщат спомените, множеството, от които са хубави. Подсказва се, дава се образец да не се не помнят историите на тези положителни футболисти и гении, които са били в предишното. Това са едни другарски, спокойни мачове, където множеството пробват се, натискат да покажат предишното си, само че времето и годините... по-трудно. Миналата година се игра юбилея на Стоичков, тази година е напълно друго - " Барселона " против България. Ще бъде една добра и забавна среща ", съобщи Стратега.

" Много по-рядко се виждаме със Стоичков. Доста по-често се чуваме по телефона - 1-2 пъти месечно. Той поддържа доста връзки с другари от България. Той е представител от мексиканска страна в Америка, следи непрекъснато изявите на доста страни, доста футболисти в предишното, които той е срещал. Когато е в България, виждаме се. Очаквам го и 1-2 дни преди този момент да бъде, тъй като не може на всички да обърне внимание. Има родители, другари, които едно време го прикриваха от мен ", сподели Пенев.

Какво още сподели легендата на българския футбол за положението на националния тим, какво е първото нещо с емблема на ЦСКА, което е подарил на своята правнучка и прави ли сантиментални жестове, вижте в идващото видео:

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР