Легендарният български нападател Димитър Бербатов сподели мнение, че евентуалното връчване

...
Легендарният български нападател Димитър Бербатов сподели мнение, че евентуалното връчване
Коментари Харесай

Бербо не иска и да чува друго освен титла за Ливърпул

Легендарният български нападател Димитър Бербатов показа мнение, че възможното връчване на купата на Ливърпул, при отменяне на сезона във Висшата лига, би било изцяло обективен процес на събитията.

Бербатов, който дълги години се подвизаваше на Острова с фланелката на безконечния противник Манчестър Юнайтед, несъмнено ще завоюва благосклонностите на не дребна част от почитателите на "мърсисайдци " с това свое мнение.

„ Честно казано, Ливърпул си заслужава трофея поради метода на игра и поради това, че никой не може да ги настигне в класирането “, написа българинът в постоянната си графа за Betfair.

„ Всичко в този момент е толкоз необичайно и би било незаслужено по отношение на „ мърсисайдци “, в случай че сезонът бъде анулиран.

"Много хора оферират напряко да им се даде купата. В Беглия непосредствено завършиха с шампионата, само че там беше останал единствено един кръг от постоянния сезон. Затова ги разбирам. Но в Англия има още девет кръга. Ръководителите от Премиър лийг, които взимат решенията, са изправени пред нещо, което до момента не им се беше случвало. И като цяло хората са разграничени в мненията си и аз самият не знам кое е редно. Би ми се желало шампионатът да бъде завършен, само че е ясно, че здравето на хората е преди всичко “, приключи Бербатов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР