Легендарният български нападател Димитър Бербатов продължава обиколката си из страната,

...
Легендарният български нападател Димитър Бербатов продължава обиколката си из страната,
Коментари Харесай

Бербатов: Целта ми е да дам оръжията на хората, а те да си направят избора

Легендарният български нападател Димитър Бербатов продължава обиколката си из страната, с цел да се среща с представители на клубовете и да беседва с тях по отношение на наболелите тематики във футбола ни. Днес някогашният нападател на Манчестър Юнайтед показа концепциите си пред софийските клубове, а по-късно отговори на въпроси на медиите.

" Това, което споделям на хората, съм го споделил и на всички други. Проблемите се препокриват. Става добър разговор. Аз съм надалеч от мисълта, че знам всичко, бих желал да взема нещо, да открадна, да ми предложат нещо. Но с цел да схвана техните проблеми, те би трябвало да ми ги кажат ", съобщи Димитър Бербатов, който е претендент за поста президент на Българския футболен съюз.

" Ние си работим по проект, раздаваме декларациите, само че след това никой да не идва да ми приказва за футбол, в случай че не избере смяната ", сподели той.

" Дали е подценяване, или не, не знам. Аз не мога да си преведа в действителност какво значи " Не съм таргет ". Няма проблем, всеки си има право на мнение и да вижда нещата, както той си реши. Щом по този начин е казано, значи индивидът не знае какво да каже и се измъква по този метод ", добави Бербатов.

" Сега е елементарно, като виждаш, че си опрян към стената и искаш да правиш нещо. Но се колебая, че ще тръгнат да го вършат ", съобщи някогашният футболист.

" Хората не знаят какъв дебелоглав съм. Затова съм съумял. Сега е ново занятие, разнообразни компликации. Целта ми е да дам " оръжията " на хората, а те да си създадат избора. Няма да има проблем да си продължа по моя път. Аз съм брутално прям. Ние не сме близки, не сме другари, само че това не значи, че няма да съм правилен ", изясни Берба.

" Аз постоянно съм си оптимист, даже когато знам, че нещата не са както би трябвало. Как беше - готви се за война и очаквай мир ", добави Бербатов.

" За момента с нищо не сме по-различни от предходното потомство. Не сме удовлетворени. Сега идваме ние - нещо се случва, всички още веднъж чакат смяната, само че каква е гаранцията, че ние няма да сме като тях? Няма гаранция. Но ще го разберем единствено в случай че тръгнем да вършим нещо ", приключи той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР