Легендарният български футболист Христо Стоичков говори пред журналистите при раздаването

...
Легендарният български футболист Христо Стоичков говори пред журналистите при раздаването
Коментари Харесай

Христо Стоичков: Не виждам наш перспективен играч, сегашните мислят по-малко за футбол

Легендарният български футболист Христо Стоичков приказва пред публицистите при раздаването на подписи в НДК през днешния ден. Той сподели и " Златната топка ", която завоюва през 1994 година и за първи път почитателите в България имаха късмет да се снимат с нея.

Камата изрично съобщи, че сега не виждам наш състезател, който да има вероятност пред него, защото футболистите в днешно време отделят все по-малко внимание на играта.

 Христо Стоичков раздаде подписи в компанията на
Христо Стоичков раздаде подписи в компанията на " Златната топка "

Феновете съумяха да се снимат с най-престижното самостоятелно отличие

" Имах щастието да работя със страхотни треньори и ръководители, които ме научиха на ред и дисциплинираност. Така беше в ЦСКА и в националния тим. В Барселона беше напълно друго с Йохан, лека му пръст. Но в случай че чакаме единствено на мемоари и на това, че сме играли по 70-80 мача за България, а като ударим една линия какво си постигнал - нищо. Значи не си играл това, което би трябвало да играеш. А не виждам и подобен сега, който да има някаква вероятност. Ако не се трудят, в случай че не се разграничат от Айпади, " Инстаграми " и " Фейсбуци ", няма да стане.

 Снимка 394927
Източник:

Моята поука съм я извадил. Другите дали ще си я извадят... Те да прочетат и да видят ние от кое място сме тръгнали и какво сме постигнали. Защото е доста елементарно да даваме ум, а дали ще го одобряват, е напълно друго. Сегашните имат доста информация, по-малко мислят за футбол. Ние както тренирахме, по този начин и играехме събота или неделя. С книгата искахме да покажем какъв съм отвън терена. Да схванат хората, че нещата не са единствено " мамата " на терена ", разяснява Стоичков.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР