Легендарният аржентински вратар Уго Гати критикува решението капитанът на националния

...
Легендарният аржентински вратар Уго Гати критикува решението капитанът на националния
Коментари Харесай

Аржентинска легенда: Ако CR7 бе на мястото на Меси, щеше да игра

Легендарният аржентински вратар Уго Гати подлага на критика решението капитанът на националния тим Лионел Меси да не играе в контролата с Испания, която се трансформира в същинско оскърбление за "гаучосите ", които отстъпиха с 1:6. Бившият пазач даже си разреши ставнение сред Меси и огромния му съперник Кристиано Роналдо, като изрази мнение, че португалецът в сходна обстановка би излязъл на терена.

Меси изгледа от трибуните представянето на съотборниците си, които без него направиха един от най-слабите мачове в цялата си история.

Силното обръщение на Диего Коста към Аржентина

"Меси трябваше да играе против Испания. Хората желаеха да го видят на терена. Сигурен съм, че в случай че Кристиано Роналдо бе на негово място, нямаше да пропусне този мач ", сподели пред локална телевизия 73-годишният Гати, който има 18 мача за националния тим на Аржентина.

Угрижен и обезпокоен Меси напусна ложата след 1:6

Според някогашния вратар, който играе рекордните 26 години в елита на аржентинския футбол, в това число общо 16 за грандовете Ривър Плейт и Бока Хуниорс, Меси е значим за националния тим, само че не би трябвало играта да се концентрира единствено върху него.

"Не мисля, че Меси самичък трансформира образа на целия тим. Той е значим, само че нямам доверие, че един състезател самичък може да прави всичко. Затова и Сампаоли не би трябвало да провежда играта напълно към него ", съобщи още Гати./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР