Легендарният аржентински вратар от миналия век Уго Гати, известен с

...
Легендарният аржентински вратар от миналия век Уго Гати, известен с
Коментари Харесай

Легенда към Меси: За да те обявят за №1 трябва да имаш успехи с Реал М

Легендарният аржентински вратар от предишния век Уго Гати, прочут с прякора Ел Локо (Лудия), направи следващото си паметно изявление по адрес на Лионел Меси.

Според Гати петкратният притежател на Златната топка би трябвало да премине в Реал Мадрид и да повтори триумфите на Кристиано Роналдо, в случай че желае да бъде в действителност №1 в света.

" На някои несъмнено ще им наподобява, че съм анти-аржентинец, само че Меси продължава да бъде футболист единствено за домакинските мачове ", изригна Гати пред El Chiringuito de Jugones.

" Той би трябвало да покаже, че има т*пки и да отиде в Реал Мадрид, с цел да потвърди, че може да повтори достиженията на Кристиано Роналдо. В противоположен случай ще бъде единствено още един състезател на сцената. "

" Кристиано игра за най-големия клуб в света. Меси играе вкъщи, на неговия терен, употребявайки целия комфорт на всичко, обвързвано с това. "

" Нека да го забележим в Шампионската лига и международното състезание. Меси играе единствено в случаите, когато го оставят да играе. Много е елементарно да играеш с целия комфорт, на който се радваш в домакинските мачове ", отсече Гати, представен от gol.bg.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР