Легендарният Андерсън Силва смята, че битката с Юрая Хол ще

...
Легендарният Андерсън Силва смята, че битката с Юрая Хол ще
Коментари Харесай

Андерсън Силва: Битката с Хол може да е последна за мен

Легендарният Андерсън Силва счита, че борбата с Юрая Хол ще бъде последна за него в славната му кариера. 45-годишния бразилец ще се бие с Хол на 31-ви октомври в основната борба на UFC Fight Night 182. Силва е в серия от 2 следващи загуби и печели единствено 1 от последните си 8 борби в UFC.

В своята последна среща той загуби с механически нокаут от Каноние и получи травма в коляното, която наложи интервенция. Силва няма победа от 3 години и половина и последния му триумф е над Брънсън от началото на 2017 година. Андерсън няма победа с привършване от 8 години. Ето какво показа той пред ESPN за своето бъдеще:

" Може би това е последната ми борба в ММА. Това е повода да упражнявам крепко и да давам всичко от себе си. Всички хора от моя екип ми оказват помощ. Много се вълнувам, тъй като мисля, че това ще е последното ми показване в клетката за почитателите. Ще забележим. Добрата история е тази, в която Андерсън Силва се бие за купата и я печели, а по-късно се отдръпва. Това обаче е нещо, което не може да направиш в действителния живот. Вълнувам се, че ще продължа да работя и ще направя нещо особено. Тази борба ще ми помогне да направя нещо голямо за почитателите и моето завещание. Нашите неточности ни карат да се развиваме и с помощта на тях съм това, което съм през днешния ден.Ч
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР