Легендарният американски плувец Майкъл Фелпс изрази своята загриженост относно отрицателното

...
Легендарният американски плувец Майкъл Фелпс изрази своята загриженост относно отрицателното
Коментари Харесай

Майкъл Фелпс призовава спортистите да се погрижат за психичното си здраве

Легендарният американски плувец Майкъл Фелпс изрази своята угриженост по отношение на негативното влияние на отлагането на олимпиадата върху върху психологичното здраве на спортистите.

34-годишният Фелпс има в кариерата си 28 олимпийски медала и 26 златни оценки от международни шампионати.

В края на предишния месец МОК отсрочи Игрите в Токио с една година поради световната пандемия от ковид, която докара до безпорядък в международния спорт.

" Преминаваме през доста неща за четири години, само че всички ние знаем по кое време тъкмо ще се състои олимпиадата и физически сме подготвени. А в този момент би трябвало да се чака ", сподели Фелпс в изявление за NBC.

34-годишният американец прикани спортистите да употребяват отлагането на Игрите за в допълнение рационализиране на уменията си.

Фелпс добави, че демонстрира голяма съпричастност към спортистите, които би трябвало да се оправят със забавянето и ги прикани да се " грижат за психологичното си здраве ".

" Това е нашият живот. Опитах се да си показва това, което бих претърпял прочувствено в този миг, в случай че към момента се състезавах и в действителност е мъчно да го проумея ", сподели още Фелпс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР