Легендарният агент на Димитър Бербатов Емил Данчев коментира в предаване

...
Легендарният агент на Димитър Бербатов Емил Данчев коментира в предаване
Коментари Харесай

Емил Данчев с голямо разкритие за отношенията по оста Сър Алекс и Бербатов

Легендарният сътрудник на Димитър Бербатов Емил Данчев разяснява в предаване на DIEMA SPORT "Домът на футбола " една от най-засяганите тематики, когато стане въпрос за огромния български голмайстор - оставянето на българина отвън групата за финала на Манчестър Юнайтед по време на финала на Шампионската лга през 2011-та против Барселона.

Данчев приказва за маниера на работа на великият управител на Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън, както и за разкритието, което наставникът е направил пред Данчев за решението си да остави Берба отвън групата за основния конфликт. Юнайтед загуби онази среща с 2:0, а Фъргюсън признава своята неточност по-късно.

„ Сър Алекс Фъргюсън в някой моменти е бил раздразним, само че първоначално той е един извънредно уталожен и уравновесен човек. Той беше влъхва. Той знаеше по кое време да е раздразним, по кое време да се скара, по кое време да похвали и по кое време да погали. Неслучайно той остави зад себе си една невиждана епоха в Манчестър Юнайтед ", показа с възхита футболният сътрудник.

„ Разговарях със Сър Алекс известно време след финала на Шампионската лига и той призна, че оставянето на Бербатов отвън групата беше огромна неточност. Митко беше разочарова известно време след случаката, само че не след дълго позитивните мемоари го накараха да загърби този противен миг и да го остави в назад във времето ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР