Легендарния десен защитник на ЦСКА Иван Зафиров-Копата коментира предстоящата среща

...
Легендарния десен защитник на ЦСКА Иван Зафиров-Копата коментира предстоящата среща
Коментари Харесай

Иван Зафиров: Не е хубаво да има два отбора ЦСКА, традициите са в ЦСКА от Армията

Легендарния десен бранител на ЦСКА Иван Зафиров-Копата разяснява идната среща на ЦСКА-София с ЦСКА 1948. Според някогашният футболист не е хубаво, че има два тима с името ЦСКА в шампионата, като призна, че ще бъде за ЦСКА-София в днешното дерби.

" За Акрапович - добър избор, той си е треньор, има опит. Но не знам каква беше потребността от назначението на Пардю. Двама експерти на едно място, не е ясно дали ще си паснат, или единият просто няма да има роля. И двамата имат самочувствие - единият е от Англия, босненците също са с темперамент. Дано да се стиковат и управлението да го е решило.

Специално на мен не ми подхожда, че има два тима ЦСКА в шампионата - това противоборство, конфигуриране един против различен, приказки, говорене. Дано изиграят прекрасен мач и да покажат добър футбол. Аз ще съм повече за ЦСКА от " Армията " - на този стадион е традицията, успехите, 16 години съм прекарал тук.

С Йънг Бойс предпочитание имаха много, само че не им стигат силите в Лига Европа. Хубаво е, че тимът въпреки всичко се класира в групите. Лошото е, че играчите от този сезон едва ли ще останат и следващата година. Едно време играехме по 5-6 години дружно, трупахме опит и по този начин отборът израстваше ", съобщи Зафиров пред " Тема: Спорт ". efbet Лига 14 кръг, неделя 29 ноември  ЦСКА-София 19:00предстои  ЦСКА 1948
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР