Легендарните Scorpions се завръщат с нов албум, озаглавен Rock Believer,

...
Легендарните Scorpions се завръщат с нов албум, озаглавен Rock Believer,
Коментари Харесай

Scorpions с нов албум и световно турне през 2022г.

Легендарните Scorpions се завръщат с нов албум, озаглавен Rock Believer, който записват в студиото си в Хановер, Германия през миналата година.

По време на международната пандемия германците употребяват опцията да се съберат още веднъж всички дружно и се посвещават на основаването на нова музика.

„ Rock Believer се приближава доста до стила на албума ни DNA. Искахме да се върнем към същността на това, което ни дефинира първоначално. Записахме сбирката сред четирите стени на студиото, както го правихме през осемдесетте. Нямаме самообладание да се качим още веднъж на сцената и да се раздадем за нашите почитатели като положителното остаряло време. “, споделя фронтменът Klaus Meine.

С голямия си заряд Rock Believer носи същински прилив на адреналин на слушателя, което без подозрение е доказателство за нестихващата сила на рок легендите и до през днешния ден.

2022 година ще бъде монументална година за групата, защото с изключение на появяването на албума и международното турне, Scorpions честват 50 години от издаването на фамозната си дебютна компилация Lonesome Crow.

„ Мисълта, че ще имаме опцията още веднъж да се забавляваме всички дружно на сцената и ще се срещнем с почитателите ни, ме кара да настръхна. ” – споделя създателят на бандата – Rudolf Schenker.
 Scorpions с нов албум и международно турне през 2022г. - 2
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР