Легендарната треньорка Нешка Робева ще подготвя ансамбъла по художествена гимнастика

...
Легендарната треньорка Нешка Робева ще подготвя ансамбъла по художествена гимнастика
Коментари Харесай

Нешка Робева стана треньор на германския ансамбъл

Легендарната треньорка Нешка Робева ще приготвя ансамбъла по художествена гимнастика на Германия, разгласи немската федерация по този спорт. Робева, която изведе българските грации до общо 7 международни и 10 европейски трофеи, както и до два сребърни олимпийски медала, ще води новия си тим още на шампионата за Световната купа в София в кая на март. Пед уеб страницата на немската федерация тя декларира, че към този момент е почнала да работи по новите композиции.

" Радваме се, че можем да разчитаме на доста опитната и сполучлива треньорка Нешка Робева. Смятам, че с нея ще успеем да реализираме нужния тласък, който е нужен, да създадем решителната крачка на интернационалната сцена ", съобщи спортният шеф на немската федерация Волфганг Уилям.

На поста Робева сменя друга българка - Екатерина Дуламова. Тя беше треньор на ансамбъла в последните две години и съумя да го класира на олимпийските игри в Рио`16, където той се класира 10-и. В последните години Нешка Робева се занимаваше с деца-гимнастички в клуб " Левски ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР