Легендарната треньорка Нешка Робева отправи призив към шефката на федерацията

...
Легендарната треньорка Нешка Робева отправи призив към шефката на федерацията
Коментари Харесай

Нешка Робева с призив към Илиана Раева: Не погубвайте Невяна

 Владинова, Тасева и Калейн ще показват България на международното в София
Легендарната треньорка Нешка Робева насочи апел към шефката на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева и основния управител Бранимира Маркова.

Причина за това е решението Невяна Владинвоа да взе участие единствено на три уреда на международното състезание в София. Робева изрече мнението си посредством формалния си профил в обществената мрежа Facebook.

" Здравейте, другари, от дълго време не сме се чували... Причината е, че съм на село, където почивам без интернет и телевизия... Без отрицателни страсти, бих желала да допълня без мисли и пристрастености, без...

Но, не е по този начин. Въпреки волята ми, през вчерашния ден, връщайки се в София за няколко часа, не се сдържах и полюбопитствах. Видях част от контролното на националния тим по худ. гимнастика - самостоятелно осъществяване. Научих за решението на госпожа Бранимира Маркова, да пусне на Световното състезание Невяна Владинова на 3 уреда?!

Няма да споделям възприятията си, тъй като лекарите ми не разрешават всевъзможни безредици?! Няма да върша и заключения, тъй като не желая да разлайвам... Кого? Но няма да се въздържа от една молба към управлението на НО.

И по-точно към госпожа Раева. Моля Ви г-жо Раева, пробвайте се да въздействате на госпожа Маркова да надскочи своята безпристрастност. Не погубвайте Неви. Не взимайте прибързани решения.

Спомнете си Измир и закъснелите вайкания на тогавашната старша или основна, или каквато и да е била треньорка, която носеше името на Ефросина Ангелова. От която и страна да погледнете нещата, Невяна Владинова има насъбран капитал, за който другите две ще би трябвало да се потрудят много...

И защото съблюдавам предписанията на лекарите, повярвайте, че в това, което пиша не включвам никакви пристрастености... Само гол разум ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР