Легендарната Тина Търнър, издъхнала на 24 май тази година, приживе

...
Легендарната Тина Търнър, издъхнала на 24 май тази година, приживе
Коментари Харесай

Тина Търнър лично планирала погребението си

Легендарната Тина Търнър, издъхнала на 24 май тази година, приживе персонално е възнамерявала погребението си, откакто е схванала, че има здравословни проблеми. Задокеанската преса предава, че повода фамозната певица да се заеме с проектите за изпращането по своя финален земен път е, че тя е желала то да бъде по-голямо от това на колежката ѝ Арета Франклин, с която в продължение на десетилетия не бяха в положителни връзки.

Американските медии напомнят, че откакто изпълнителката на " Respect ", носителка на общо двадесет влиятелни награди " Грами ", умря през 2018 година, непосредствен до нейната съперничка разкри, че сред тях е имало " развълнувано съревнование в музикално отношение ", акцентирайки, че Тина не мисли да разреши на Арета да я задмине даже в гибелта, написа dir.bg. По това време тя към този момент се бореше с известни затруднения, почнали след трансплантацията на бъбрек, дарен ѝ от нейния брачен партньор Ервин Бах.

" Не се опасявам от мисълта, че ще умра ", споделя преди този момент в свое изявление родената в Тенеси звезда, чиято кариера, подплатена с общо седем статуетки от Националната академия за звукозапис на Съединени американски щати, води началото си от нощните заведения на Сент Луис.

След думите ѝ източник на едно от изданията в страната уточни, че " тя желае нейното опело да засенчи това на Франклин ".

Враждата сред тях избухна, откакто Бионсе дефинира Търнар като кралица в границите на церемонията по връчване на оценките " Грами " през 2008 година, което не се одобри добре от Арена, изказала се след това обществено за обстановката, описвайки я като " демонстрация на безсъдържателност ".

" Егото ѝ би трябвало да е в действителност огромно, с цел да си мисли, че е единствена ", отговори Търнър, откакто научи за въпросното изказване.

" Тина избра дизайнерски облекла, които да носи във безконечния си покой, също така се спря на персонализирана катафалка, която да придвижи ковчега ѝ до възхитителното място, където се намира непокътнатия от нея гроб. Церемонията несъмнено ще хвърли сянка върху тази на Арета ", сподели тогава източникът.

" Това ще бъде нейното последно и най-голямо шоу. "

Непоносимостта сред певиците води началото си от 1987 година, малко преди развода на Тина и Айк, когато се заприказва, че Арета е имала загадка връзка с колегата на колежката си.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР