Легендарната певица от зората на фолка Екстра Нина е набедена

...
Легендарната певица от зората на фолка Екстра Нина е набедена
Коментари Харесай

„Съни Мюзик“ набедиха Екстра Нина в данъчни измами! Певицата избухна: Това са клевети, те убиха кариерата ми!

Легендарната певица от зората на фолка Екстра Нина е набедена за данъчни измами от някогашните си продуценти от „ Съни Мюзик “, научи HotArena.

Изпълнителката изплака във Facebook, че е афектирана от клеветите по неин адрес, и то оповестени под обява за новото видео на колежката й Лияна. Според изказванията на „ Съни Мюзик “ Екстра Нина в никакъв случай не е имала подписан контракт с тях. От звукозаписната компания с шеф Станислав Мирков споделят, че са били търсени от Икономическа полиция, с цел да дават сведения за данъчните закононарушения на Екстра Нина и мъжа й. Така и не споделят какви са те, а пишат единствено във Facebook: „ И вестниците го писаха, че я търсят нея и мъжа й за измами... “

Изпълнителката, която сега е в „ Пайнер “ отхвърля тези изказвания и ги назовава неистини. Тя написа дълъг пост в персоналния си профил във Facebook, в който се пази и изяснява връзките си със „ Съни Мюзик “, написа „ Телеграф “.

„ По мотив на клеветите, отправени от Сънни Мюзик към мен, държа да разкрия истината за взаимоотношенията ми с този някогашен продуцент. Подписахме тригодишен контракт, съгласно който трябваше да ми издадат албум. Записах 17 песни, които сама си платих.  Имахме спогодба да ми снимат клипове, само че това не се случи и платих клиповете на „ Доза 03 “, „ Казино “, „ Моето си е мое “, „ Следа от пръстен “, „ Как се лъжеш “, „ Тройна коалиция “, „ Дръж ме “, „ Светица “, както и правата на песните „ Белязани с обич “ и „ Боли да заборавиш ми име “.

Трябваше да ми платят клиповете и да издадат албума. Чаках три години, вложих непрекъснато, изгубих ужасно доста пари и работа. Убиха ми кариерата. Това е най-неудачният ми интервал, за който постоянно ще скърбя, че по този начин се подведох. Ако бях престъпница, както ме упрекват, за какво съм на независимост и за какво компания Пайнер още веднъж подписа контракт с мен? „ Съни Мюзик “ се подиграха и с колежката ми Весела, която заведох при тях. Направих огромна неточност, че им се доверих и съвсем подведох и сестра ми Цветелина да работи с тях. Доколкото разбирам, през последните години са изгубили най-успешните си реализатори – за какво ли? Щастлива съм, че този интервал е зад тила ми и още веднъж работя с експертите на Пайнер, само че и до през днешния ден почитателите ме питат за неиздадения албум „ Чисто нова “. Даже фенове ми изпращаха свои версии на албума – с обложки, в това число с същински диск с фотосесията. Публикувам истинската обложка, с която Съни щяха да издадат албума, само че това си остана просто неосъществен план.

Не одобрявам обвиняванията им, освен това оповестени като коментар под нов клип на колежка, която работи с тях. Какво целят? Евтина сензация с обстоятелства отпреди години, освен това не в тяхна изгода? Или просто възмездие, защото и преди съм разказвала тези истини в медиите? Ако сме нямали контракт, за какво ме въртяха с тяхното лого по Фен ТВ, разгласиха публикации за мен и ми качваха клиповете в интернет? Недоумявам! “, написа чалгарката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР