Легендарната огнена напитка на Китай представи колекция пролет/лято – 2019

...
Легендарната огнена напитка на Китай представи колекция пролет/лято – 2019
Коментари Харесай

kитайският посланик Дун Сяодзюн опита екзотични коктейли

Легендарната огнена напитка на Китай показа сбирка пролет/лято – 2019 от мистериозни коктейли, основани по авторски предписания на експертите от Номадбарман. Огромен интерес провокираха коктейлите с уасаби, които внесоха прохладна нотка в горещия юнски ден. Зажадняли за завършения, които галят небцето, представители на няколко генерации се редиха на дълги опашки, с цел да се насладят на миксове от Маутай в компанията на прясно изцеден цитрусов фреш, захарен сироп и други секрети съставки. Една от първите пробвали екзотичните коктейли бе завладяващата водеща на фестивала – Ива Дойчинова.

Истинска атракция провокира Несина Узунова, която изписваше китайски писмени знаци, символизиращи благополучие, чест, обич и шанс. ПР специалистът Ива Екимова побърза да се възползва от уменията на Несина и избра признака за обич. От години Екимова няма мъж до себе си и се надява, че йероглифът, изографисан на дясната й ръка, най-сетне, ще притегли обич в живота й. Тя не се поколеба да опита и екзотичния Маутай коктейл Green Fire. Гости и гости подвигнаха тостове, съгласно остаряла китайска традиция с шот от трите типа Маутай, предлагани на родния пазар – Moutai Yingbin – бленд от дестилати с над една година отлежаване, Moutai Prince – над 3 години отлежаване, и Kweichow Moutai – над пет години отлежаване в ръчно направени глинени съдове. На огнената напитка се наслаждения и някогашната телевизионна водеща и реалити звезда Албена Вулева, която не крие увлечението си по екзотиката на изтока.

Веднага след формалното разкриване на Фестивала, новоназначеният китайски дипломат Дун Сяодзюн посети представителния павилион на дипломатическата напика на Китай, Маутай. За традициите в наздравицата с Маутай, производството в едноименната област, както и за дългогодишните търговски и културни връзки сред България и Китай, той беседва с представителя на марката в България – Влад Гицоайка
Специалистите откриват над 1200 разнообразни аромати в Маутай, измежду които доста тропически и екзотични плодове, цитруси, ананас, мирис на круши, сливи, праскови, кайсии, характерен соев и „ умами “ усет, мирис на ядки, черен шоколад и горчиви билки. Традиционното китайско байджу, създадено от сорго, е напитката, която вълнува и въодушевява миксолозите и топ барманите по целия свят за богато многообразие от забавни и истински коктейли. Експертите назовават Маутай „ безспорен модификатор на усети и аромати “. Дори 5-10 мл от напитката придават невероятни нови чувства към типичен коктейли и безкрайни благоприятни условия за нови съчетания.

Маутай, България е обичаен участник във Фестивала „ Магията на Изтока “, който събира на едно място просвета, изкуство, обичай и обичаи на 15 страни от Азия в столичния парк „ Борисова градина “.
С богата стратегия от театрални, музикални, танцови и кулинарни осъществявания, бойни демонстрации и обичайни игри и умения, събитието е и в поддръжка на деца и фамилии в риск от разлъка, идея на фондация „ За нашите деца” сътрудник в благотворителната акция на фестивала за втора поредна година.


Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР