Легендарната компания Michelin, която е световен производител на гуми, вече

...
Легендарната компания Michelin, която е световен производител на гуми, вече
Коментари Харесай

Някои електромобили на Tesla ще получат иновационните безвъздушни гуми на Michelin

Легендарната компания Michelin, която е международен производител на гуми, към този момент е приключила сполучливо вътрешнофирмено тестване на своите новаторски безвъздушни гуми на профилирани полигони. Сега тя възнамерява да ги тества на публичните пътища в Сингапур, както и в Съединени американски щати и Европа. За тази цел Michelin води договаряния с Tesla и General Motors, тъй че е допустимо напълно скоро безвъздушните гуми да бъдат тествани и на електрически коли.

Michelin желае да тества новата си разработка върху всички типове транспортни средства и пътни настилки. Безвъздушните гуми на компанията са създадени благодарение на нови технологии и материали и оферират нараснала издръжливост, устойчивост и резистентност на повреди. Освен това те са екологични и могат да се употребяват доста по-дълго време, а това значи, че отпадъците от тях са по-малко.

Партньорството с Tesla ще даде опция на Michelin да притегли по-широка публика и да получи противоположна връзка за новите гуми от притежателите на електрически коли. Tesla също ще извлече изгоди – новаторските безвъздушни гуми ще разрешат на компанията да ускори пазарните си позиции и да притегли повече клиенти.

Що се отнася до Tesla, автомобилната компания на Илън Мъск за тази година усилва капиталните разноски с от 7 до 9 милиарда $, като ще ги финансира със лични средства

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР