Легендарната българска ясновидка баба Ванга предсказала, че ядрена катастрофа ще

...
Легендарната българска ясновидка баба Ванга предсказала, че ядрена катастрофа ще
Коментари Харесай

Ванга предсказала ядрена катастрофа през 2023 година?

Легендарната българска ясновидка баба Ванга предсказала, че нуклеарна злополука ще опустоши Земята до края на 2023 година, твърди .

Според изданието, ясновидката е предизвестила за огромна детонация в атомна електроцентрала през 2023 година, а радиоактивните облаци ще обиколят Азия. Други страни също могат да бъдат наранени от детонацията.

Освен нуклеарната злополука, баба Ванга направила още четири огромни предсказания за 2023 година, твърди медията.

Първо, споделя се, че тя е предсказала, че орбитата на Земята ще се промени. Докато орбитата на нашата планета към слънцето се измества нищожно за десетки хиляди години, една по-драматична смяна би била опустошителна. Движение по-близо до слънцето би стопило ледниците и наводнило планетата, до момента в който придвижване по-далеч може да ни потопи в ледников интервал.

Смята се също, че Ванга е предсказала и мощна слънчева стихия, която ще раздруса климата през 2023 година Някои изтълкуваха думите й като означаващи, че идва слънчево цунами, което може да аргументи огромни софтуерни повреди, макар че дребни слънчеви стихии се случват относително постоянно без опустошаване.

Твърди се също, че българската мистичка е предсказала, че през 2023 година от суперсила ще бъде употребявано биологично оръжие, което ще убие стотици хиляди хора.

И най-после, счита се, че баба Ванга е предсказала края на естествената бременност тази година. Нейните почитатели настояват, че всички бебета ще се отглеждат в лаборатории, като медицинските специалисти ще вземат решение кой да има дете. Родителите, споделят те, ще могат да избират черти като цвят на косата и очите.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР