Легендарната американска марка Cadillac, която е част от GM, анонсира първата

...
Легендарната американска марка Cadillac,
която е част от GM, анонсира първата
Коментари Харесай

Cadillac с първи електромобил

Легендарната американска марка Cadillac, която е част от GM, анонсира първата си изцяло електрическа кола, за която от гиганта анонсират, че е създадена на изцяло нова и особено създадена за модели с електрическо задвижване платформа.

"Електромобилът на Cadillac ще попадне в сърцето на кросовър пазара и ще отговори на потребителските потребности по целия свят ", разясняват от марката. "Той ще демонстрира най-хубавото от лукса и иновациите, като ще нарежда Cadillac като връх в подвижността ".

За момента, от Cadillac не анонсират подробности или даже името на първата си изцяло електрическа кола, само че разясняват, че тя е част от нападателна продуктова офанзива, която предвижа лансирането на около по един нов модел на всеки шест месеца до 2021 година.

Новата платформа, която се използва пилотно в електрическия автомобил на Cadillac, обещава гъвкавост и модулност, които ще позволят на GM бързо е дейно да дава отговор на потребителските условия. От гиганта анонсират, че платформата ще може да бъде използвана за модели с предно, задно и на четири колела задвижване, както и при модели с разнообразни типове купета.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР