Легендарната американска марка Buick, която е част от портфолиото на

...
Легендарната американска марка Buick, която е част от портфолиото на
Коментари Харесай

И Buick минава изцяло на електричество


Легендарната американска марка Buick, която е част от портфолиото на колоса GM, разгласи, че компанията слага началото на цялостната си промяна към производител на 100% електрически коли (BEV) в Северна Америка.

Първият напълно електрически модел на Buick ще бъде стартиран на североамериканския пазар през 2024 година, а BEV портфолиото на марката ще бъде обединено от името Electra, а самата тя, за първи път от 1990 година насам, ще получи и напълно нова емблема.

" Марката Buick е отдадена към електрическо бъдеще до края на това десетилетие ", разяснява Дънкан Алдред, световен вицепрезидент на Buick и GMC.

" Нашите предсотящи артикули ще възприемат нов дизайн език, който подчертава върху изтънченото, динамично и напредничаво наличие ", споделя Шарън Гаучи, изпълнителен шеф на Global Buick и GMC Design. " Интериорите ще балансират сред съвременен дизайн, нови технологии и внимание към детайлите, с цел да провокират уют и богато сетивно преживяване ".

По отношение на бъдещите си артикули, от Buick анонсират, че всеки един от тях ще бъде оборудван общоприетоо със системата за съгласуваност OnStar и Connected Services Premium Plan, в които са включени опция за шерване на достъп, интернет съгласуваност, спомагателни услуги за сигурност и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР