Легендарната американска гимнастичка Александра Али Райсман се срещна с насилника

...
Легендарната американска гимнастичка Александра Али Райсман се срещна с насилника
Коментари Харесай


Легендарната американска гимнастичка Александра " Али " Райсман се срещна с насилника си - някогашния лекар на националния тим Лари Насър. Това се случи в залата на съда в Лансинг, Мичиган, по време на назначено от съдията в допълнение чуване.

Насър беше приет за отговорен за полови злоупотреби със седем девойки, само че арбитър Розмари Акуилина повика още от жертвите му да приказват пред Темида. Докторът получи присъда от 60 години за държанието си.

Наскоро Райсман призна, че също е била унизена от него. Срам ме е ", сподели 23-годишната американка, която последва още четири свои колежки, които разкриха " практиките " на лекаря. Той правел секс с тях, като ги упоявал и обяснявал, че става въпрос за способ на лекуване, приет по целия свят.

Райсман алармирала федерацията по гимнастика и ФБР за протичащото се, само че не последвала реакция от двете институции. Райсман има три олимпийски трофеи - в отборното и на земя от Лондон, както и от отборното в Рио. Има два сребърни медала - в многобоя и на земя в Рио, както и бронз на греда от Лондон. Това я прави втора в историята на Съединени американски щати по брой на оценки.

В правосъдната зала Райсман се държа самоуверено и не пророни и сълза.

" Лари, ние сме силата, а ти си нищо. Залозите се обърнаха ", сподели гимнастичката, която в изказването си укори също федерацията по гимнастика и олимпийския комитет на страната за държанието им в абсурда.

Както е известно друга от жертвите на Насър - олимпийската шампионка от Лондон 2012 Макайла Марони е завела иск против Олимпийския комитет на Съединени американски щати и локалната федерация по гимнастика, обвинявайки ги, че е била принудена да подпише скрито съглашение за 1,25 млн. $, според което трябвало да си мълчи и да не разкрива обстоятелства за половото посягане против нея от някогашния доктор на отбора Лари Насар.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР