Легендарната актриса Стоянка Мутафова закъса с кръста след инцидент през

...
Легендарната актриса Стоянка Мутафова закъса с кръста след инцидент през
Коментари Харесай

Мутафова закъса с кръста след инцидент

Легендарната актриса Стоянка Мутафова закъса с кръста след случай през миналото лято, разбра HotArena.

"Лятото имаше проблеми и лежа в болница. Поставиха й пейсмейкър, тъй като пулсът й беше паднал до 40. Лекарите споделиха, че е невероятно да живее с подобен пулс ", описа в Папараци щерка й Мария Грубешлиева. И добави: "Тъкмо се оправи от това, и взе, че падна. За благополучие нищо не си счупи, само че й остана някакъв проблем с кръста. Явно някакъв нерв притисна и в този момент, когато времето е студено или дъждовно и стартира да я боли. Не е нищо съдбовно обаче. Не се умира от това. Благодаря на докторите, които се грижеха за нея! ".

Мутафова към този момент се усеща добре и още тази неделя - 20 октомври, ще може да я гледаме на сцената на спектакъл "Сълза и смях " с представлението "Добър вечер, столетие мое ".

В Папараци Муки разясни още, че фотографията, която обикаля интернет пространството, че Стоянка Мутафова е спечелила връх на Гинес, в действителност е подправена вест. "Ако имаше нещо такова, ние щяхме да знаем. До нас не е стигнало сходно нещо ", безапелационна е Муки, предават от Телеграф.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР