Легенда за Уест Хям Марк Нобъл се завръща в клуба,

...
Легенда за Уест Хям Марк Нобъл се завръща в клуба,
Коментари Харесай

Легендата на Уест Хем Марк Нобъл стана директор в клуба

Легенда за Уест Хям Марк Нобъл се завръща в клуба, като ще извършва функционалността на състезателен шеф, оповестиха лондончани. Бившият халф се отхвърли от футбола след края на последния сезон, а ще започва в новото си начинание от началото на идния януари.

По принцип до момента " чуковете " въобще нямаха позиция за състезателен шеф в ръководството си, само че такава се открива особено за Нобъл. От него ще се чака да оказва помощ на мениджъра Дейвид Мойс и да работи с Борда на шефовете.

Марк Нобъл изкара 18 години като състезател на Уест Хям, като за този интервал записа 550 мача.
 Марк Нобъл стопира с футбола в края на сезона
Марк Нобъл стопира с футбола в края на сезона

Нищо не може да го накара да промени решението си

След края на дейната си кариера това лято той записа курс в бизнес учебното заведение на Харвардския университет, който да го приготви за бъдещето му като началник.

" Наистина съм благополучен да се завърна и нямам самообладание да стартира. Бих желал да благодаря на клуба, че ми даде опция - за мен е огромна чест да поема тази роля.

Прекарах последните 24 години като състезател тук, първо в академията и по-късно в първия тим, и явно имам дълбоки знания и схващане за клуба. Последните две години, когато дните ми на състезател започнаха естествено да отшумяват, ми дадоха фантастична опция в действителност да прекарам известно време в образование и придобиване на по-големи знания и схващане на работата, която се случва зад кулисите.

Този ​​клуб направи някои фантастични крачки напред през този интервал и в действителност чакам с неспокойствие да се завърна в подобен трогателен миг.

Във футбола постоянно би трябвало да се вземат сложни решения, само че дружно с моите сътрудници в клуба ще продължа да слагам най-хубавите ползи на Уест Хям преди всичко ", съобщи Марк Ноубъл.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР