Легенда на EastEnders попари надеждите за завръщане на Square след

...
Легенда на EastEnders попари надеждите за завръщане на Square след
Коментари Харесай

Легендата на BBC EastEnders Лорейн Стенли попари надеждата за завръщане в сапунения сериал на BBC след изненадващо напускане

Легенда на EastEnders попари очакванията за завръщане на Square след изненадващото си овакантяване.

Карън Тейлър беше фаворитка на почитателите воин на Албърт Скуеър, само че в шокиращи подиуми предходната година Лорейн Стенли напусна ролята си в сапунената стратегия на Би Би Си, когато Карън избяга в Испания с Мич, откакто пое виновността, че е измъкнала Шарън и Фил от хиляди паунда.

Киану и Карън бяха организирали подправеното похищение на сина на Шарън Алби, знаейки, че Шарън ще направи всичко, с цел да си върне бебето. В последна сметка тя даде на похитителя £50 000, след което Карън избяга с тях и пое цялостната виновност за случилото се.

Феновете обезверено желаеха Карън да се върне, откакто тялото на Киану беше намерено. Тя се върна, когато разбра, че Киану е липсващ - само че този път Бърни отиде в Испания, с цел да я посети и да й каже новината за гибелта на Киану.

Говорейки за времето си в шоуто, Лорейн показа: „ Просто желая хората да я запомнят като най-хубавата майка на площада, със златно с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР