Легенадният бранител на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд сподели възхитата си

...
Легенадният бранител на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд сподели възхитата си
Коментари Харесай

Легенда на Юнайтед се плаши от ера на доминация за Ливърпул

Легенадният защитник на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд показа възхитата си от силата на Ливърпул и призна страха си от епоха на доминация на "червените ".

Момчетата на Юрген Клоп имат убийствена преднина от 22 точки след 25 мача, която на процедура им подсигурява спечелването на първа купа в шампионата от 30 години, като също така тимът продължава напред в елиминационната фаза на Шампионската лига и ФА къп. Фърдинанд има вяра, че мощните години за "мърсисайдци " ще продължат.

"Няма по какъв начин да не уважаваш това, което Ливърпул вършат, правят невероятна работа. Точковият актив, който събраха през последните 2 години е замайващ ", стартира англичанинът.

"Заслужават почитание. Няма по какъв начин да си късметлия, когато печелиш купата. Знам го от персонален опит, че би трябвало да си задоволително добър, а не с задоволително шанс, с цел да го направиш ".

"Те са тим, който се гради за дълготрайна доминация. Съперниците им могат да погледнат в тяхна посока и да вземат образец. Те вложиха в мениджъра си и неговите хрумвания и му дадоха време. Плодовете на тези старания към този момент стартират да се виждат ", приключи Рио.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР