Ледено начало на седмицата. Със сигурност ще са ви от

...
Ледено начало на седмицата. Със сигурност ще са ви от
Коментари Харесай

Как да размразим колата при температури под нулата?

Ледено начало на седмицата. Със сигурност ще са ви от изгода препоръките, изключително, в случай че колата ви пали мъчно, или колкото и да пробвате, не успявате да отворите замръзналата й врата, написа Нова тв.

``
реклама

" Зимният пакет е доста значим, т.е. би трябвало да сме си сменили гумите, само че макар че сме към края на зимата, не би трябвало да избързваме с летните гуми ", сподели специалистът по коли Филип Лазаров пред камерата на " Здравей, България ".

Лазаров изясни, че първият набор с принадлежности, с който би трябвало да стартираме рано заран, е да използваме шапката и ръкавиците. " При минусови температури не би трябвало да напъвате пластмасовите неща. Ако е сгънато огледалото, внимавайте, тъй като в случай че го разгънете, може да се счупи. При дръжките би трябвало да сте си ги подготвили със спрейове или мазили, които го има на всички места ", добави Лазаров.

Той посочи, че оплътненията би трябвало да бъдат намазани, като наложително изискване е колата да бъде измита денем.

А по какъв метод можем да запалителен колата при зимни условия? Съветите на специалиста по коли Филип Лазаров вижте в прикаченото видео.
 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР