Ледената пързалка в Русе вече е готова и е на

...
Ледената пързалка в Русе вече е готова и е на
Коментари Харесай

Пуснаха ледената пързалка в Русе

Ледената пързалка в Русе към този момент е подготвена и е разполагаем на русенци и посетители на града, оповестиха от общинската администрация.

Пързалката е ситуирана на ларгото пред Държавна опера и е с повърхност 450 кв. м. Съгласно контракта, зимното оборудване ще действа до 21 януари 2020 година

Работното време на пързалката ще бъде от 10:00 до 22:00 часа, всеки ден. На разположение на гостите й са общо 200 чифта кънки от 25-ти до 46-ти номер. Цената на входен билет за възрастни е 5 лева на час, а за възпитаници - 3 лева за час. Отделно за наем на кънки ще се заплаща 2 лева Предвиден е и предплатен абонамент за 10 визити за сумата от 40 лева за деца, а за възрастни 56 лева Цената за групови визити до 6 души, включваща входен билет и наем на кънки, е 5 лева на час на клиент.

За начинаещите кънкьори са планувани 12 обучителни тренажори под формата на пингвинчета и мечета, които ще се дават изцяло гратис. Пързалката ще има разполагаем дипломиран медицински екип, който при нужда ще окаже първа помощ, а всеки закупен билет включва застраховка.

От общинската администрация допълват, че формалното разкриване на зимното оборудване ще е на 25-ти ноември, понеделник, от 18.00 часа. В програмата ще бъдат включени осъществявания на спортисти по фигурно пързаляне от софийския клуб " Ледени искри ", а специфичен водещ ще е бате Енчо.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР