Ледената кралица Асдис Ран подреди своята класация за най-горещите исландски

...
Ледената кралица Асдис Ран подреди своята класация за най-горещите исландски
Коментари Харесай

Ледената кралица: Рурик Гисласон е най-горещият футболист в света!

Ледената кралица Асдис Ран подреди своята ранглиста за най-горещите исландски футболисти особено за “24 часа”. Световното състезание завладя планетата. И до момента в който мъжете най-често приказват за дузпа, автогол, засада и VAR (видеоасистента на реферите), дамите откриха настояща тематика. Намериха нов секссимвол. А когато дамите приказват, това възпламенява и мъжете. И внезапно един световно чужд исландец се трансформира в най-коментирания мъж след 14 юни - деня, в който стартира международното по футбол в Русия. Ако преди Мондиал 2018 дамите предстоящо въздишаха най-вече по Кристиано Роналдо и може би Антоан Гризман, 30-ина минути игра против Аржентина бяха задоволителни на Рурик Гисласон да се трансформира в цялостен шлагер и да бъде разгласен за абсолютният сексимвол на международния футбол.

Защото Асдис следи футбола, тъй като е исландка, тъй като е най-популярната исландка в България, тъй като е жена, тъй като е гореща жена, въпреки и с название Ледената кралица, тъй като самата тя има афинитет към горещи мъже, се обърнахме към нея да сформира своя топ 3 на най-секси футболистите от исландския народен тим, играещи на международното състезание в Русия. Едва ли нейният №1 е изненада. Но за нея не е бил изненада и преди Мондиал 2018. А Ледената кралица удостоверява статуса на Рурик Гисласон - той не е просто №1 в Исландия, той е най-секси футболистът в целия свят.


Рурик Гисласон
Топ 3 най-секси исландски играчи съгласно Асдис Ран:
1. Рурик Гисласон


Рурик Гисласон

Рурик сигурно е най-горещият футболист в света и постоянно е бил, само че съм доста щастлива, че най-сетне прикова вниманието! За малко повече от една нощ след мача с Аржентина събра близо 300 000 почитатели в инстаграм, а за броени дни надвиши 700 000. Той е млад. Той е доста надарен футболист. А и сега е сингъл.

2. Холмар Ейолфсон



Холмар Ейолфсон

Холмар също е доста хубав. Той ми припомня на моя брачен партньор (Гардар Гунлаугсон), когато бяхме млади. Холмар е мощен, състезател на бъдещето. Сигурна съм, че му предстоят страхотни изяви в “Левски”, бих желала да отида и да виждам някой негов мач. Жена му ми е другарка и и помогнах малко, с цел да се откри в София. Тя също е доста хубаво момиче. Пожелавам им всичко най-хубаво.

3. Хьордур Магнусон

Хьордур Магнусон

Хьордур е характерен исландски блондин! Рус, доста рус, със сини очи и обаяние. Той е като Кен - приятеля на куклата Барби. Хьордур е безспорната диаметралност на Арон Гунарсон, който е мощен и неустрашим, характерен викинг.
КОЯ Е ТЯ  Асдис Ран си търси по-голям...екран
Асдис Ран е най-известната исландка в България. Идва у нас през 2008 година, когато брачният партньор и Гардар Гунлаугсон е притеглен във футболния ЦСКА. Но небрежно исландската моделка става по-популярна от мъжа си. А горещата България очевидно се харесва на Ледената кралица. Гардар си потегля, с цел да продължи кариерата си в Австрия от 2010 година, само че Асдис взема решение да остане. Впоследствие Гунлаугсон рита в Германия и се връща в Исландия, само че Асдис няма такива планове. Двамата настояват, че са се отдалечили, и през 2012 година се развеждат. Имат две деца - Хектор и Виктория. Асдис има и по-голям наследник - Робърт, от времето, преди да срещне Гардар. Асдис е модел, снима се от 15-годишна. След това става и притежател на най-популярната фешън организация в Исландия. Модата я свързва и с Гардар, който през 2003 година е определен за Мистър Исландия, а по-късно стартира да работи и за организацията на бъдещата майка на децата си. Покрай футбола фамилията живее в Швеция и Шотландия, преди да пристигна в България - топлата страна, завладяла Ледената кралица.

Преди дни Асдис отново долетя във втория си дом - София. А тъкмо в този миг сънародниците и от националния тим на Исландия още веднъж станаха тематика на международните медии около изявите си на международното по футбол в Русия, по този начин както се трансфораха във всеобщи любимци на европейското състезание преди 2 година Ето за какво Ледената кралица приказва особено за “24 часа” - за футбол и мъже по исландски.

В профила си в инстаграм Асдис се е описала като топ модел и водач на хеликоптер.

КОЙ Е РУРИК

Рурик Гисласон

В началото на международното състезание по футбол 30-годишният исландски национал имаше 30 000 почитатели в инстаграм. След 30 мин игра против Аржентина небрежно почитателите му набъбнаха до 350 000 - малко над цялото население на Исландия. А още допреди втория мач на “викингите” на мондиала почитателите му бяха над 770 000 - повече от две Исландии.

Огромният растеж се дължи и на елементарните почитатели (и най-много фенки), които останаха пленени от хубостта му, само че и на по-специален съпорт. Аржентинската акртриса Химена Акарди и бразилската актриса Габриела Лопес напряко промотираха Рурик в обществените мрежи. Засега той е съсредоточен върху изявите си с националния тим, само че сигурно и уговорките му като модел ще се усилят след международното. Чакат го много фотосесии с все по-популярни дами и за все по-популярни марки. Не че и все още може да се оплаче.

За да са още по-щастливи фенките му, от профила на Рурик незабавно излиза наяве, че е огромен фен на кучетата.

В Исландия Гисласон набра известност през 2016 година Сънародниците му го харесаха дотолкоз, че даже на два пъти (през 2016 и 2017 г.) вписваха името му в изборните листи - в листата с претенденти на десноцентристката Партия за самостоятелност в окръг Южен Рейкявик. Самият той в никакъв случай не е отварял дума за влизане в политиката и депутатско място, само че бе включен в края на листата, с цел да може повече исландци да гласоподават за партията.

Но да не забравяме, че на първо място Рурик е футболист. Гисласон е роден в столицата на Исландия Рейкявик на 25 февруари 1988 година Висок е 184 см, тежи 74 кг.

Започва кариерата си в младежките гарнитури на тима от исландския град Копавогур, минава за малко в школата на белгийския “Андерлехт”, след което дебютира за мъжете на отбора от Копавогур, когато е на 17. През август 2005 година минава в британския “Чарлтън”, където е 2 година, само че по този начин и не играе за първия тим. От 2007 до 2009 година е в датския “Виборг”, където бележи 16 гола. Следват 3 сезона в “Одензе” с 87 мача и 10 попадения. От 2012 до 2015 година е в “Копенхаген”, с който печели шампионската купа и купата на Дания. От 2015 до 2018 година играе в немския “Нюрнберг”, а от тази година е играч на втородивизионния немски “Зандхаузен”. Има голове за всички национални гарнитури на Исландия - до 17, до 19, до 21 години и за мъжкия отбор. За “А” тима дебютира на 22 март 2009 година През 2011 година играе с младежкия народен отбор на европейското състезание в Дания. През 2018 година е на най-големия футболен конгрес, откакто влезе в исландската селекция за международното състезание. А по този начин се роди и легендата за новия секссимвол на международния футбол.

" 24 часа "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР