Ледената кралица Асдис Ран има ново гадже, похвали се самата

...
Ледената кралица Асдис Ран има ново гадже, похвали се самата
Коментари Харесай

Ледената кралица Асдис Ран: По българското Черноморие е станало доста скъпичко

 Ледената кралица Асдис Ран има ново гадже, похвали се самата тя. Бившата брачна половинка на исландския футболист Гардар Гунлаугсон е дружно със бабанка, който наподобява на викингски боец.

Новият фаворит се споделя Фарнар и през тази седмица беше в България. Фитнес фанатикът е шеф във футболния клуб " Валур “. Исландците играха нощес с " Лудогорец “ в мач-реванш от Лига Европа. В същия отбор преди години се подвизаваше и Гунлаугсон, който е някогашен футболист на ЦСКА, написа " България Днес “.

" Фарнар се занимава с менажирането на тима и играчите – описа Асдис Ран. – След мача ще пристигна при мен в София. Заедно сме едвам от няколко месеца “.

Двойката ще се събере, а кулминационната точка ще бъде 40-ият рожден ден на Ледената кралица:

" Ще чествам на 12 август. Ще бъдем със фамилията и другари, които ще дойдат от Исландия. Купонът ще е в София. Моят другар Евгени Минчев ще го провежда. Много съм разчувствана да покажа на моите сънародници града. Ще ги заведа на язовир " Искър “ и на Банско ".

Асдис е в България от началото на юли. Тя прекара известно време на морето с две от своите три деца – Хектор и Виктория.

" Прекарваме си прелестно. Черно море беше готино, както постоянно. Уцелихме необикновено време и се забавлявахме. Направи ми усещане, че цените са се вдигнали. Станало е много скъпичко. Има доста места и хора, които се пробват да те излъгват със сметките. Може би в туризма би трябвало да поработят върху това, тъй като гостите описват своите случки, когато се приберат вкъщи. А това не е хубава реклама “, споделя Ран.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР