Ледена опасност дебне пешеходците в Габрово.Ледени висулки застрашават пешеходците в

...
Ледена опасност дебне пешеходците в Габрово.Ледени висулки застрашават пешеходците в
Коментари Харесай

Ледени висулки стреснаха габровчанин: Кой е загрижен за пешеходците в града?

" Ледена заплаха " дебне пешеходците в Габрово.

Ледени висулки заплашват пешеходците в Габрово - за това алармира Христо Христов. Мъжът пита - има ли институция, която да е загрижена за пешеходците в града?

Христо е споделил фотография в мрежата, която показва какъв брой огромни са ледените висулки, които са се образували на покрива на постройка, която е част от Професионалната техническа гимназия " Д-р Никола Василиади ".

Ледените висулки са красиви, само че и рискови за пешеходците, защото някои от тях са много обемни - при откъртване могат да паднат върху главата на пешеходец и да му причинят премеждия. 

И на въпроса " Има ли институция, която да е загрижена за пешеходците в града? ", в мненията под поста заваляха шеговити, само че пък и съответни отговори:

" Има, отделението по ортопедия! ", " Да, има - МБАЛ Д-р Тота Венкова ", " Спешната помощ е на прилежащия ъгъл ", гласят част от мненията.

Бивши ученици на Професионалната техническа гимназия " Д-р Никола Василиади " означават, че преди години сами са отстранявали ледените висулки.

" От Механото би трябвало да отстранен висулките, само че пък и всеки, който върви по тротоарите, би трябвало да има едно на разум... зима е въпреки всичко ", написа Георги Б.

" Институции има, заинтригувани - няма ", безапелационен е Николай П.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР