лед оспорваната териториална схватка, племената се изправиха отново едно срещу

...
лед оспорваната териториална схватка, племената се изправиха отново едно срещу
Коментари Харесай

Ивайло и Екатерина ще се борят за оставането си в „Игри на волята: България”

лед оспорваната териториална битка, племената се изправиха още веднъж едно против друго в борба за опазване на целостта си.

Играта за избавление беше самобитно връщане към буквите и по-точно към глаголицата. Племената трябваше да запомнят композиция от букви и знаци, да преминат през терен с трудности, след което да намерят възглавница със същите знаци. Правилата позволяваха на всички играчи по трасето да се борят за възглавниците с играчи от племето-противник.

Изпитанието провокира бурни страсти сред тимовете, като за първото място се пребориха Жътварите. Въпреки загубата в борбата за територия, те активизираха силите си и завоюваха цялост. Разногласия сред Ваня и Тодор още веднъж се появиха – този път на арената, само че въпреки всичко Ловците съумяха да извоюват второто място. Последната позиция на Рибарите ги изпрати на Номинационен съвет.

Разборът при започване на съвета още веднъж сложи племето против Екатерина, само че най-вече гласове от съотбрниците си получи Ивайло. Останалите играчи го дефинираха като прикрито оръжие, с което могат да разчистват съперници от другите тимове. Вторият, който племето изпрати на борба за оцеляване, е Катя. С гласовете на Христа и Николай тя се оказа с най-голям избор.

Ще утихнат ли конфликтите сред Рибарите, до момента в който пристигна време за борба, и кое друго племе ще се озове на Номинационен съвет?

Гледайте на следващия ден вечер от 21:00 ч. в „ Игри на волята: България” по
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР