LED моделите се отличават с поддръжка на модерни видео- и

...
LED моделите се отличават с поддръжка на модерни видео- и
Коментари Харесай

Xiaomi Mi TV 4S/4A – умни Android телевизори с гласово управление

LED моделите се отличават с поддръжка на съвременни видео- и аудио технологии, моден дизайн, мощни представители и разнородни интерфейси

Смарт тв приемникът Xiaomi Mi TV 4S с диагонал 43 инча поддържа резолюция 4K

Xiaomi е относително нов състезател на пазара за тв приемници, само че репутацията на компанията като производител на висококачествена електроника, най-много смарт телефони, бързо я подреди измежду факторите и на ТВ пазара. Представяме ви два настоящи модела тв приемници с китайския бранд.

На привлекателна цена от $408,99 (с ваучър за отстъпка 4I2WVRVV) е наличен за покупки от европейски склад на Geekbuying 43-инчовият Xiaomi Mi TV 4S. Това е LED смарт тв приемник под ръководство на операционна система Android TV 9.0 с интегриран виртуален асистент Гугъл Assistant, който разрешава ръководство на тв приемника по натурален метод, с гласови команди.

Xiaomi Mi TV 4S работи под ръководство на Android TV и има вградена Chromecast поддръжка

Характеристиките на модела са впечатляващи: панелът поддържа резолюция 4К (3840×2160 пиксела) и технология HDR, а ценителите на висококачествения тон ще се насладят на Dolby+DTS стерео от два представителя с мощ по 8W, разнообразни басови резултати и кристално чисто аудио.

Xiaomi Mi TV 4S е богат на интерфейси – имате разполагаем 3xHD врата, 2xUSB врата и Ethernet 100Mbps порт, а във връзка с безжичните връзки моделът обезпечава двубандов Wi-Fi и Bluetooth 4.2 (за дистанционното управление, клавиатура, представители и др.). Оборудван е с DVB-T2/C правоприемник.

Xiaomi Mi TV 4S може да се инсталира на подобаваща мебел или на стена

Моделът разчита на 64-битов 8-ядрен процесор, допълнен от 2GB RAM и 8GB ROM. С вградената поддръжка на Chromecast можете да показвате изображението от смарт телефона си на огромния екран.

Xiaomi Mi TV 4S разполага с необятен набор от портове и интерфейси

4К тв приемникът има размери 106x15x65 см и тежи 12 кг, може да се инсталира и на стена. В комплекта е включено дистанционно управление с опция за гласови команди. Корпусът на тв приемника е напълно железен, с съвременен дизайн.

Можете да купите 4К смарт тв приемника тук: Xiaomi Mi TV 4S – на цена от $408,99 с ваучър за отстъпка 4I2WVRVV и безвъзмездна доставка от европейски склад.

Xiaomi Mi TV 4A е 32-инчов LED тв приемник с резолюция HD

На доста по-ниска цена – $209,99 (с ваучър за отстъпка 4I2WTJHW) – се предлага 32-инчов тв приемник с сходни характерности – Xiaomi Mi TV 4A. И този модел работи под ръководство на Android TV 9.0 с Гугъл Assistant за гласово ръководство, има 64-битов 8-ядрен процесор, само че RAM паметта е по-малко – 1GB, до момента в който ROM е със същия размер – 8GB.

LED тв приемникът поддържа резолюция HD 1366×768 пиксела и Dolby+DTS аудио, оборудван е с два стерео представителя по 5W. И при него ще намерите 3xHDMI и 2xUSB врата, Ethernet 100Mbps LAN интерфейс, двубандов Wi-Fi и Bluetooth 4.2, както и правоприемник DVB-T2/C. Вградена е поддръжка на Chromecast функционалност.

Стилният тв приемник Xiaomi Mi TV 4A се доставя от европейски склад

Моделът има размери 90x15x53 см и тежи 9,5 кг. В комплекта е включено дистанционно управление с поддръжка на гласови команди. Както и по-големия модел, този 32-инчов тв приемник може да се инсталира и на стена с изключение на по нормалния метод върху подобаваща мебел.

Можете да купите HD тв приемника тук: Xiaomi Mi TV 4A – на цена от $209,99 с ваучър за отстъпка 4I2WTJHW и безвъзмездна доставка от европейски склад.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР