Лечението с витамин D не само допринася да се отслабне,

...
Лечението с витамин D не само допринася да се отслабне,
Коментари Харесай

Витамин D ни помага да отслабнем и укрепва сърдечносъдовата ни система

Лечението с витамин D освен способства да се отслабне, само че има също благоприятен резултат върху сърдечносъдовата система, заяви Лайф.

Американски медици пристъпили към проучване на революционен способ за битка със затлъстяването благодарение на огромни дози витамин D. Резултатите от клинични проучвания посочили, че лечението с витамин D намалява артериалната ригидност на кръвоносните съдове, а това е един от първите признаци за тежки болести на сърдечносъдовата система.

Учени от Медицинския лицей към университета на Джорджия в Огъста заключили, че затлъстяването е измежду основните аргументи за намаление равнището на витамин D в организма. Едновременно били решени два съществени здравословни казуса, като за задачата междинната доза витамин D била увеличена 6 пъти, а лечението за хора, за които е открито, че са затлъстели, траяла 4-6 месеца.

Високите дози витамин D съдействали също да се контролира действието на сърцето и щитовидната жлеза и да се възстановява равнището на кръвната захар.

Методът за лекуване на сърдечносъдови заболявания на процедура е подобаващ за всички - на лечението могат да се подложат както 18-годишни пациенти, по този начин и хора на 70 години.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР