Лечебните ползи от само 3 минути, прекарани в тази визуализация,

...
Лечебните ползи от само 3 минути, прекарани в тази визуализация,
Коментари Харесай

Правете това по 3 минути на ден и ще имате, любов, здраве и пари

Лечебните изгоди от единствено 3 минути, прекарани в тази визуализация, са дълбоки, написа diana.bg. Това ще притегли повече обич, здраве, обилие и благополучие за вас!
Представете си, че сте ЗЛАТЕН ФОНТАН ОТ ИЗЦЕЛЯВАЩА СВЕТЛИНА…През идващите няколко минути бих желал да ви оказа помощ да разберете каква мощ е в действителност съзнанието ви…
Представете си, че един безконечен извор на златна светлина навлиза в основата на гръбнака ви тъкмо в този момент.
Тази мощна сила се издига нагоре по гръбнака ви с всяка глътка въздух, която поемате.
С всяко поемане от ден на ден сила се движи нагоре по гръбначния дирек и изпълва стомаха, гърдите, гърба, главата и крайниците ви. Вътрешното ви тяло се трансформира в извор на златна изцеляваща светлина!
Естествено и постепенно тя се спуска от върха на главата ви и тече надолу по цялата ви кожа, по цялото тяло. С всеки мирис светлината става по-ярка и по-силна.

Има мощ вътре във вас, която ви дава опция да създадете всякаква умелост, която желаете.
Какво е възприятието да знаете, че имате тази власт в този момент и ще я имате всеки ден, до края на живота си? Отпуснете се в това прекарване и си позволете да приемете възходящото възприятие на покой във вас в този момент. Наблюдавайте какви промени се случват вътре във вас, когато насочите въображението си в тази креативна посока.
Добре е да знаете също, че до края на днешния ден всяка клетка в тялото ви ще продължи да се уголемява посредством тази златна лечебна сила, ще продължава да пораства и да ви дава доста по-богат живот … насладете се!
Изпращам ви обилие от положителни страсти по пътя ви…
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР