ЛеБрон загуби в официалния си дебют за ЛейкърсТрикратният шампион на

...
ЛеБрон загуби в официалния си дебют за ЛейкърсТрикратният шампион на
Коментари Харесай

ЛеБрон загуби в официалния си дебют за Лейкърс

ЛеБрон загуби в формалния си дебют за Лейкърс
Трикратният първенец на НБА с тимовете на Маями Хийт и Кливланд Кавалиърс Леброн Джеймс стартира със загуба за своя нов отбор Ел Ей Лейкърс.,,Езерняците “ позволиха проваляне при визитата си на Портланд Трейлблейзърс с 128:119 в зала,,Мода Сентър “. 33-годишният баскетболист, който дойде в Калифорния от отбора на Кливланд, реализира дабъл-дабъл в дебюта си – 26 точки и 12 битки, а Джош Харт добави 20 точки за Лейкърс. Джеймс, който е 14-кратен участник в Мача на звездите съобщи след края на мача, че макар загубата е намерил и положителни неща в играта на новия си отбор, като загатна къде тимът може да се усъвършенства.

,,Хареса ми по какъв начин се завърнахме в мача, когато изоставахме с двуцифрена разлика. Успяхме на моменти да им се противопоставим и движехме добре топката по игрището – това са все позитиви, които може да извлечем от това проваляне “, съобщи Кралят.,,Има някои неща, които може да създадем по-добре, несъмнено – може да се оправим по-добре при битката под коша. Направихме някои неточности в хода на играта, които чаках. Всичко ще се усъвършенства, когато стартираме да привикваме един с различен “, приключи оптимистично Джеймс.

Усилията на Джеймс и Харт се оказаха извънредно незадоволителни за възпитаниците на Люк Уолтън, които не можаха да опазят дуото на противника Деймиън Лилард и Си Джей Маккалъм, които осъществиха общо 49 точки за Портланд. Ник Стаускас пък се включи чудесно от пейката за Трейблейзърс, вкарвайки 24 точки, като означи 5 тройки от 8 опита.

,,Искахме да стартираме новия сезон сполучливо и да зарадваме нашия притежател господин Пол Алън “, показа Лилард.,,Това беше нашата съществена цел и ние я постигнахме “, не скри насладата си най-резултатният за триумфа пойнт-гард. Това бе 18 поредна домакинска победа на старта на НБА за Портланд в историята на тима и 16 поредна против Лейкърс, датирайки от март 2014 година. Следващият дуел за ЛеБрон и компания е домакинство на финалиста от предходната година в Западната конференция Хюстън Рокетс, до момента в който Портланд още веднъж играе в личната си зала този път против Сан Антонио Спърс. И двата конфликта са в съботната вечер.

В останалите резултати от нощес Филаделфия 76-ърс реализира първи триумф през сезона след 127:108 над Чикаго Булс. Трипъл-дабъл записа Бен Симънс – 13 точки, 13 битки и 11 асистенции. Маями Хийт също победи за първи път през сезона, след трагичен триумф с 113:112 при визитата си на Вашингтон Уизърдс в столицата. Победният панер означи Кели Олиник 0.2 секунди преди края на дуела. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР