ЛеБрон Джеймс вероятно ще иска да забрави бързо последния мач

...
ЛеБрон Джеймс вероятно ще иска да забрави бързо последния мач
Коментари Харесай

Изгониха ЛеБрон за първи път откакто е в НБА

ЛеБрон Джеймс евентуално ще желае да не помни бързо последния мач сред Кливланд и Маями, въпреки да се показа чудесно и да изведе настоящия си тим до победа над някогашния си подобен. Кавалиърс надделяха Хийт със 108:97, като ролята на " Краля " при успеха не бе по никакъв начин дребна, само че той игра единствено 28 минути, тъй като бе изпратен в съблекалнята по-рано.

Джеймс бе дисквалифицран за първи път откато играе в НБА. От 2003 година насам той бе изиграл общо 1080 мача в постоянния сезон, в които нито един път не бе глобен толкоз тежко от съдиите, само че ето, че и това се случи в неговия мач №1081.

Крилото вкара 21 точки, овладя 12 битки и напрваи 6 асистенции, като към статистиката си добави и една дисквалификация в края на третата четвърт.

Съдията Кейн Фицджерълд отсъди две механически нарушавания на суперзвездата, откакто ЛеБрон се оплака от неотсъдено нарушаване при прикосновение с Джеймс Джонсън от Хийт.

LeBron just got ejected for the first time in his career... pic.twitter.com/EFVTv3nMbc
— NBA on TNT (@NBAonTNT) November 29, 2017
" Обърна се и нанесе удар във въздуха, ориентиран към мен, а по-късно потегли нападателно в тази посока и употребява вулгарни думи на няколко пъти ", изясни самият арбитър аргументите за изгонването на ЛеБрон.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР