ЛеБрон Джеймс ще влезе в обувките на Майкъл Джордан, защото

...
ЛеБрон Джеймс ще влезе в обувките на Майкъл Джордан, защото
Коментари Харесай

ЛеБрон влиза в обувките на Джордан

ЛеБрон Джеймс ще влезе в обувките на Майкъл Джордан, тъй като точно той ще наследи Въздушния във втората част на един от най-популярните спортни филми в историята - Космически забивки. Продължението на паметната анимирана сага от средата на 90-те години бе оповестено публично, като продуцент на творението ще бъде Райн Куглър, който е един от основателите на Черната пантера.

“Колаборацията с Космически забивки ще бъде нещо доста повече от това аз и Шантавите рисунки да се съберем и да снимаме. Много по-голямо. Би било ужасно децата да схванат с каква мощ разполагат, стига да не се отхвърлят от фантазиите си. И считам, че Райън Куглър направи това допустимо за доста хора”, разяснява Джеймс пред Hollywood Reporter.

pic.twitter.com/Ay6wRaB915
— SpringHill Ent. (@SpringHillEnt) September 19, 2018
ЛеБрон прибавя, че е останал извънредно впечатлен от работата на Куглър с Черната пантера, както и с Крийд преди този момент. Куглър ще продуцира лентата, а режисьор ще бъде Терънс Нанс. Снимките ще стартират през 2019 година. Слуховете за Джеймс в основната роля на втора част на именития филм циркулират в пространството към този момент години наред.

Space Jam 2 with Lebron James has been confirmed. pic.twitter.com/xPVHSejtnr
— HIP HOP FACTS (@DailyRapFacts) September 20, 2018
Оригиналното създание излезе по кината през 1996 година и събра доходи от над $250 милиона с Майкъл Джордан паралелно до Бъгс Бъни в основните функции.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР