ЛеБрон Джеймс остана на една асистенция от "трипъл-дабъл" и бе

...
ЛеБрон Джеймс остана на една асистенция от "трипъл-дабъл" и бе
Коментари Харесай

ЛеБрон Джеймс изведе Лейкърс до пета победа за сезона

ЛеБрон Джеймс остана на една асистенция от "трипъл-дабъл " и бе с съществена заслуга за успеха на Лос Анджелис Лейкърс над Минесота Тимбъруулвс като хазаин със 114:110 в мач от следващия кръг в Националната баскетболна асоциация.

Джеймс означи 24 точки, взе 10 битки и добави 9 асистенции, като бе един от тримата играчин "езерняците ", минали границата от 20 точки в срещата. Младите Кайл Кузма и Брендън Инграм прибавиха надлежно 21 и 20 точки за петата победа на Лейкърс в 11 мача от началото на сезона, която обаче оставя отбора на нежеланото 11-о място в доста равностойната Западна конференцция.

Kyle Kuzma hit some big shots down the stretch and finished with 21 points in tonight's #LakersWin pic.twitter.com/n6rDuzwN1G
— Los Angeles Lakers (@Lakers) November 8, 2018
За Минесота доста мощен мач изигра плеймейкърът Дерик Роуз, който от началото на сезона демонстрира равнище, близо до това от интервала му преди тежките травми при започване на десетилетието. Роуз приключи срещата с 31 точки, като вкара при 7 от 9-те си изстрела за 3 точки. Джими Бътлър прибави 24 точки за "вълците ", а с 19 остана Андрю Уигинс, само че проблем за отбора на Том Тибодо се оказа слабата игра на играчите от пейката, които осъществиха общо едвам 7 точки. Поражението е четвърто следващо за Минесота и тимът заема 13-о място на Запад с 4 триумфа в 12 срещи.



Лидерът в Източната конференция Торонто Раптърс завоюва елементарно гостуването си в Сакраменто със 114:105. Канадците реализираха петия си следващ триумф с чудесна отборна игра и цели шестима състезатели с двуцифрен актив. С максимален бе Кауай Ленард, който вкара 25 точки и добави 11 битки. Паскал Сиакам приключи срещата с 21 точки, а с "дабъл-дабъл " от 14 точки и 14 битки остана ветеранът Серж Ибака. За Сакраменто Бъди Хийлд и Уили Коули-Щайн приключиха мача с по 24 точки, а 20 вкара Де'Аарън Фокс.



Филаделфия 76ърс реализира първа победа като посетител през сезона, откакто се наложи със 100:94 над Индиана Пейсърс в дербито на Източната конференция. Сиксърс направляваха мача през огромна част от времето, само че разпределяне в края и на двете полувреме едвам не коства шеста поредна загуба надалеч от вкъщи. Тя обаче бе избегната, с помощта на мощната игра на водачите на отбора Джоел Ембийд и Бен Симънс.

Ембийд наниза 20 точки и добави 10 битки, а Симънс завърши срещата с 16 точки, 10 битки и 8 асистенции. Дарио Шарич пък вкара 18 точки за спечелилите. За Индиана Виктор Оладипо приключи с 36 точки за 36 минути на паркета, само че двуцифрен актив прибавиха само Домантас Сабонис с 16 точки и Боян Богданович с 13.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР