ЛеБрон Джеймс напусна Кливланд и Охайо, но не забравя откъде

...
ЛеБрон Джеймс напусна Кливланд и Охайо, но не забравя откъде
Коментари Харесай

Повече от игра: ЛеБрон откри училище за деца в риск в родния си град

ЛеБрон Джеймс напусна Кливланд и Охайо, само че не не помни от кое място е тръгнал и се старае да дава персонален образец на множеството деца, които желаят да върват по стъпките на своя кумир. Новото попълнение на Лос Анджелис Лейкърс откри учебно заведение в родния си град Акрън, в което ще се учат деца в риск. Ако децата, които посещават новото учебно заведение, издигнато от Краля, носещо името на посланието, трансформирало се в запазена марка на Джеймс - “Аз обещавам”, изпълнят до дъно учебната стратегия, по-късно ще получат гратис образование в Университета Акрън. Официалното разкриване на въпросното учебно заведение се явява като кулминационна точка на над десетгодишния труд от страна на баскетболната легенда и неговата фондация. 33-годишният ЛеБрон постоянно носи на ръцете си гривни с въпросния слоган.
 Повече от игра: ЛеБрон откри учебно заведение за деца в риск в родния си град @@@

Училището на Джеймс ще има по-дълга образователна година, както и по-дълги образователни дни. Повече от 40 чиновници ще оказват помощ на децата да усъвършенстват образованието си и израстването си като персони. Брон обаче не се задоволява само с обезпечаването на по-добро бъдеще на учениците, а включва в проектите си и техните родители.
 Повече от игра: ЛеБрон откри учебно заведение за деца в риск в родния си град @@@

Родителите на децата в риск, които не са приключили междинното си обучение, също ще получат нужната помощ от фондацията и учебното заведение, с цел да могат да вземат дипломи. Плановете на Джеймс и екипа му са до 2029 година над 1200 възпитаници да преминат през учебното заведение и да създадат идната стъпка към колежа.
 Повече от игра: ЛеБрон откри учебно заведение за деца в риск в родния си град @@@

“Вълненията преди първия образователен ден са същински! Това ще бъде един от най-великите дни в живота ми, в случай че не и най-великият. Това кльощаво хлапе от Акрън, което пропусна 83 образователни дни в четвърти клас, несъмнено имаше огромни фантазии. Големи фантазии за децата от Акрън, които да получат висчко, от което се нуждаят, с цел да открият своята пристрастеност, да се отплатят на обществеото и да трансформират света. Такава е задачата на това учебно заведение. Такива са хората. Акрън е подобен. В нашата фондация постоянно сме си поставяли огромни цели, а няма нищо по-голямо от това разкриване (докато не стартираме да мечтаем за идващото нещо). Невероятно горделив и разчувствуван съм за всички тези деца и за Акрън”, написа Джеймс в профила си в Twitter.
 Повече от игра: ЛеБрон откри учебно заведение за деца в риск в родния си град @@@

С пропуснатите образователни дни Джеймс засяга смяната, която претърпява сред четвърти и пети клас, когато фамилията на Франк и Пам Уокър го взима под опеката си го стимулира да се концентрира върху образованието си.

Проектът за учебното заведение е взаимна активност на ЛеБрон и организацията на публичните учебни заведения в Акрън.

Трикратният първенец на НБА е роден в Акрън и приключва гимназията Сейнт Винсънт-Сейнт Мерис, а по-късно непосредствено влиза в Лигата на едвам 18-годишна възраст. През 2016 година, когато към момента бе част от Кливланд Кавалиърс, той донесе първата спортна купа за града от 52 години насам.

ГАЛЕРИЯ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР