ЛеБрон Джеймс използва Инстаграм, за да изрази мъката си по

...
ЛеБрон Джеймс използва Инстаграм, за да изрази мъката си по
Коментари Харесай

ЛеБрон към Коби: Обичам те, големи братко

ЛеБрон Джеймс употребява „ Инстаграм ”, с цел да изрази тъгата си по загубата на Коби Брайънт, умрял в неделя при злополука с хеликоптер, която лиши живота на неговата 13-годишна щерка и още седем души. ЛеБрон дава обещание да продължи наследството на Коби в ЛА Лейкърс и сходно на мнозина не може да повярва на случилото се.

„ Не съм подготвен, само че ето, стартирам “, написа той, преди да разкрие, че двамата с Брайънт са разговаряли в неделя сутринта, единствено часове преди 41-годишната легенда на НБА и 13-годишната му щерка да загинат при злополуката.

„ Буквално чух гласа ти в неделя заран, преди да напусна Фили (Филаделфия; б.р.), с цел да се насочва назад към Ел Ей ”, написа Джеймс. „ Не мислех и за секунда, че това е последният диалог, който ще проведем ”.

Джеймс продължи, наблягайки какъв брой доста значи Брайънт за всички и изключително за почитателите и общността на Лос Анджелис Лейкърс. „ Толкова доста означаваш за всички нас, изключително за Лейкърс и е моя отговорност да поема този товар на гърба си и да продължа напред ”.

Кариерите на Брайънт и Джеймс в НБА се пресякоха в 13 сезона – интервал, в който един от тях доближаваше до финалите всяка година без две (2005 и 2006). Двамата сплотиха сили в националния тим на Съединени американски щати и го изведоха до доминация на игрището и два златни олимпийски медала (2008 и 2012).

Две години, откакто Брайънт постави завършек на кариерата си през 2016 година, Джеймс стана негов правоприемник в Лейкърс, когато подписа с тима през 2018 година Ден преди нещастието, застигнала Коби, ЛеБрон го изпревари за третото място във безконечната реализаторска ранглиста на НБА. Последният туит на Брайънт бе точно привет към Джеймс за страхотното достижение. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР