ЛеБрон Джеймс излезе еднолично на първо място във вечната класация

...
ЛеБрон Джеймс излезе еднолично на първо място във вечната класация
Коментари Харесай

ЛеБрон Джеймс подобри нов рекорд на Джордан

ЛеБрон Джеймс излезе еднолично преди всичко във безконечната ранглиста в НБА по най-вече следващи мачове с най-малко 10 маркирани точки, откакто осъществя 27 при успеха на Кливланд със 107:102 над Ню Орлиънс като хазаин.

Така Джеймс записа 867-мия си следващ мач с двуцифрен резултат, което е с мач повече от досегашния собственик на върха Майкъл Джордан.

Серията на Джеймс от поредни срещи с 10 или повече точки започва на 5 януари 2007 година и ще остане най-дългата в НБА най-малко още 7 години, защото идващият в редица с брой такива мачове е Джеймс Хардън с едвам 258.

Джордан Кларксън добави още 23 точки за успеха на Кливланд, а с 16 се отличи Родни Худ.

За Ню Орлиънс с 25 точки завъърши Джру Холидей, Никола Миротич добави 20, а с 16 остана Антъни Дейвис.

Тройка със сирената на Джералд Грийн донесе успеха на Хюстън със 104:103 над Финикс като хазаин в различен мач от програмата в НБА.

Успехът бе 11-и следващ за "ракетите ", които сигурно ще завършат сезона с най-хубави показатали в Западната конференция.

Джеймс Хардън изравни резултата с първата си тройка в мача 12.2 секунди преди края, само че с панер на новобранеца Джош Джаксън Финикс поведесъс 103:101 единствено 1.4 секунди преди приключването на постоянното време. Това принуди Майк Д'Антони да вземе таймаут, в който бе начертано нахлуване за Грийн. Бившият първенец в състезанието по забивки получи топката в десния ъгъл на игрището от Тревър Ариза и с точна пукотевица зарадва феновете в "Тойота Сентър " с 18-а поредна домакинска победа.

Хардън бе най-резултатен за спечелилите с 28 точки, 18 вкара Пи Джей Тъкър, а с 16 завърши Джо Джонсън. Героят Грийн остана с 15. За Финикс Джош Джаксън бе най-полезен с 27 точки, до момента в който съотборникът му Трой Даниелс добави 23.

Пол Милсап записва рекордните си за сезона 36 точки за успеха на Денвър със 126:125 след продължение като посетител на Оклахома Сити.

Сръбският център Никола Йокич също направи доста мощен мач за "златните буци " с 23 точки и 16 битки, а крилото Уил Бартън добави 18 точки за третата победа на Денвър в последните 7 мача, всички от които надалеч от вкъщи.

За Оклахома Ръсел Уестбрук приключи с 33 точки, 13 асистенции и 9 битки, само че стреля едвам 12 от 32 от игра. Кармело Антъни добави още 23 точки, а с 16 от пейката се включи Джеръми Грант.

Успехът резервира живи очакванията на Денвър за попадане измежду осемте най-хубави тима в Западната конференция.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР