ЛеБрон Джеймс и Лос Анджелис Лейкърс се подготвят да излязат

...
ЛеБрон Джеймс и Лос Анджелис Лейкърс се подготвят да излязат
Коментари Харесай

ЛеБрон: Няма нищо специално в тези Финали, достатъчно трудно бе да стигнем до тях


ЛеБрон Джеймс и Лос Анджелис Лейкърс се приготвят да излязат на паркета в комплекса “Дисни Уърлд” след по-малко от 24 часа. Утре заран от 4:00 часа бълг. време ще бъде обещано началото на Финалите в НБА за сезон 2019/20, като противници за трофея са “езерняците” и Маями Хийт. Лидерът на Лейкърс ЛеБрон Джеймс, който игра четири години при “горещите” при започване на предишното десетилетие, не счита тазгодишните Финали за специфични, макар че се изправя против тима, с който завоюва първите си две трофеи.

LeBron wants to bring the title back to LA.

Miami plans on shocking the world.

The NBA Finals are gonna be epic.

()
— Bleacher Report (@BleacherReport)
“Абсолютно не. Това не придава никакво особено значение при спечелването на купа. Достатъчно мъчно бе да достигнем до Финалите и да сме в тази позиция. Не е значимо против кого си се изправил, в случай че по-късно успееш да вдигнеш трофея. Просто съм благополучен, че съм тук и имам опция да го направя”, разяснява ЛеБрон на конференцията преди началото на Финалите.

Джеймс мина в Маями през 2010-а, където съумя да образува така наречен “Голямо трио” дружно с Дуейн Уейд и Крис Бош. Те стигнаха до Финалите четири следващи години, като съумяха да завоюват огромната премия през 2012-а и 2013-а.

“Това е може би най-голямото предизвикателство, с което съм се сблъсквал като професионалист”, показа “Краля” за “балона” в Орландо. “Но знаех защо идваме тук. Ще излъжа, в случай че кажа, че знаех какво тъкмо ни чака в “балона”, видяно от физическа и психическа позиция - беше извънредно мъчно. Но аз съм тук заради една причина - да се боря за титлата”, добави той.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР