ЛеБрон Джеймс говори пред медиите след загубата на Лос Анджелис

...
ЛеБрон Джеймс говори пред медиите след загубата на Лос Анджелис
Коментари Харесай

ЛеБрон след загубатa: Необходимо е време

ЛеБрон Джеймс приказва пред медиите след загубата на Лос Анджелис Лейкърс от Портланд Трейл Блейзърс (119:128) в дебютния му мач за клуба. Бившата звезда на Кливланд и Маями прикани за самообладание и акцентира, че няма по какъв начин нещата да се получат мигновено и ще бъде належащо време, до момента в който “езерняците” заиграят по този начин, както на тях и на почитателите им се желае.

“Още през цялото време приканвам за самообладание. Ще бъде належащо доста самообладание - до момента в който се напаснем, до момента в който разберем положителните и неприятните страни на всеки от нас. Да осъзнаем по какъв начин можем да бъдем по-добри. Това беше добър първи тест за нас”, сподели Джеймс.

“Няма такова нещо като моментална вяра. Изисква се време. Трябва време, с цел да се получи химия сред нас. Докато стигнем оня миг, в който даже със затворени очи можем да се намираме на терена. Предстои ни доста работа - както за отбрана,така и за нахлуване. Става дума за всекидневен процес”, добави Брон.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР