Leanplum, лидерът в мобилната ангажираност, обяви разширяването на управленския си

...
Leanplum, лидерът в мобилната ангажираност, обяви разширяването на управленския си
Коментари Харесай

Leanplum разшири управленския си екип с лидери от Marketo и Salesforce

Leanplum, водачът в мобилната ангажираност, разгласи разширението на управническия си екип с нов основен шеф " Приходи " (Chief Revenue Officer) в лицето на Кейт Фицджералд и нов основен шеф " Развитие на артикули " (Chief Product Officer) - Майкъл Рамзи .

Новите назначения са част от тактиката на Leanplum за експоненциален напредък и промяна на световния маркетинг.

Кейт Фицджералд има повече от 30 години опит в ръководството на маркетинг и CRM компании от Fortune 1000. Тя застава отпред на екипите на Leanplum занимаващи се с продажби, маркетинг, развиване на бизнеса и потребителски напредък. Преди да се причисли към екипа на Leanplum, тя е заема позициите президент на продажбите за Америка в Marketo, вицепрезидент на продажбите за Северна Америка в Oracle Marketing Cloud, и вицепрезидент на световните продажби в Salesforce.

Майкъл Рамзи се причислява към Leanplum с повече от две десетилетия опит в ръководството на мобилни и CRM услуги , по-специално ангажираност на клиентите, и сполучлива продуктова линия от няколко милиарда $ в Salesforce. Като основен шеф " Развитие на артикули " (CPO) в Leanplum, той ще управлява както развиването на продуктовата тактика, по този начин и нейното осъществяване. Дълбоките знания на Рамзи в мобилния домейн ще му оказват помощ да форсира построената от Leanplum позиция на водеща платформа за мобилна маркетинг ангажираност.

Leanplum е бързо разрастваща се компания и водач в мобилното маркетингово пространство. С инвестиция в размер на $98 благ. и офиси в Сан Франциско, София, Ню Йорк, Амстердам, Сингапур и Токио Leanplum трансформира мобилната ангажираност на консуматори от целия свят.

Основаната от Момчил Кюркчиев и Андрю Фърст компания завърши 2018 година с впечатляващ напредък, оценки в промишлеността и значими продуктови усъвършенствания позволяващи новаторски марки като Kayak, Opera и Tinder да основават дълготрайни взаимоотношения със своите крайни консуматори посредством персонализирани акции в действително време.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР