Леа Матеева е професионален ескорт. За разлика от много момичета,

...
Леа Матеева е професионален ескорт. За разлика от много момичета,
Коментари Харесай

Мръсната приказка на Леа Матеева: Как станах момиче за ескорт

Леа Матеева е професионален конвой. За разлика от доста девойки, които практикуват специалността, само че се крият, тя не се срами да приказва намерено за работата си. Всъщност, тя не е по-различна от всяка друга жена - има своите фантазии, има мъж до себе си, който е наясно какво работи и я поддържа. Подкрепя я и татко ѝ.

За първи път списание "Плейбой " показва на корицата си професионален конвой и нейната "мръсна приказка ". Леа искрено споделя за произхода си, за това, по какъв начин татко и приема специалността ѝ, за първите стъпки в кариерата и, както и за работното ѝ място. Да, Леа има офис, въпреки всичко е експерт. Това е прекрасен апартамент, с две спални, бани, огромен хол, има и кухня.

Тя е скандална и напълно елементарна. Тя има тъкмо работно време, има и свободно време. Има си дом, има си и кабинет, клиенти, ухажори. От години Леа има и сериозен другар, с който самоуверено вървят един до друг освен в живота, само че и в кариерата ѝ. За мнозина тяхната връзка ще се стори особена, само че в действителност те са една естествена двойка, която има своите фантазии и проекти за бъдещето. Планове, в които има и деца. А Леа е безапелационна, че нейният другар не я ревнува, тъй като му демонстрира, че няма за какво.





Матеева е родена в малко градче до София, майка ѝ почива, когато е на 4 години. Грижите за нея поемат татко ѝ и вуйна ѝ, бабите също оказват помощ. Баща ѝ е наясно с нейната специалност, мъчно я приел, само че въпреки всичко поддържа щерка си.

Как е станала конвой? "Даже не знаех какво значи тази дума, до момента в който не започнах да я работя. Разбира се – научиха ме, а в този момент аз оказвам помощ на прохождащите в специалността ", откровена е Леа. В услугите, които предлага, има алтернатива гърлфренд опит - хора, които желаят да бъдат с нея. "Купуват си време, в което сме гаджета. Това е много известна алтернатива ", добавя Матеева.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР