Лазар Радков е основател на спортен клуб "Live To Lift",

...
Лазар Радков е основател на спортен клуб "Live To Lift",
Коментари Харесай

Лазар Радков: Движението е здраве

Лазар Радков е създател на състезателен клуб "Live To Lift ", където с сътрудниците му към този момент 11 години оказват помощ на хората да подобрят здравето и кондицията си, метода, по който се усещат, и този, по който наподобяват, И нищо да не ги боли. Последните години се занимава интезивно с акцията "Капачки за Бъдеще ", която започва дружно с другари през 2017-та. Твърди, че се пробва да огрее на всички места и даже от време на време му се получава.

Интервюто се излъчва със съдействието на Flexofytol - най-добре проученият артикул с куркумин за отнасяне на проблеми със ставите, със 7000 пъти по-добра разтворимост на дейното вещество по отношение на елементарен прахуляк или дестилат от куркума.

***

- Не можем да не те попитаме, като човек, обвързван толкоз мощно с тематиката за храненето и придвижването, по какъв начин ти поддържаш форма и спазваш ли някакви правила?

- Старая се да го върша с минимално количество старания. Защо? Защото задачата ми е да бъда в положително здраве и форма, с цел да имам задоволително време и сила за всички останали неща, с които се занимавам. За задачата се пробвам да вървя най-малко по 7000 крачки дневно (и съумявам приблизително 9000), постаравам се да упражнявам няколко пъти седмично в залата или в случай че не съумея да стигна – да направя нещо мъничко като натоварване у дома. Старая се да не се презорвам, тъй като това освен не ми носи изгоди, ами тъкмо противоположното – и тялото, и силата, и душeвността ми страда. Понякога много дълго време...
Откъм хранене се старая да се храня разнообразно и яденето на джънк да е по-скоро изключение. Ако човек внимава да не преяжда (прекалено често) – този метод работи за множеството хора. Разбира се, като ме ухапе някой щъркел, че желая да реализират нещо по-сериозно – и храненето и тренировките ми стават много по-сериозни.
Слава Богу, околните години не ме е хапал никакъв щъркел!

 Лазар Радков
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР