Лайза Минели отрече всякакви дружески връзки с принц Хари и

...
Лайза Минели отрече всякакви дружески връзки с принц Хари и
Коментари Харесай

Лайза Минели се отрече от Хари и Меган

Лайза Минели отхвърли всевъзможни другарски връзки с принц Хари и жена му. Смяташе се, че холивудската звезда – в името на тогавашното си другарство с починалата принцеса Даяна – е помогнала на Хари и Меган да открият всемирски връзки в Ел Ей и поради тях даже е нарушила режима на самоизолация. 74-годишната актриса и певица обаче пусна опровергаване във Фейсбука си: „ Желая им всичко хубаво, само че в никакъв случай не съм се срещала с тях. Всяко друго изказване е назад на действителността “.

Лайза и лейди Ди през 90-те постоянно се виждат на по пиво в бара на лондонския хотел Langham. „ Запознахме се, когато тя пристигна зад кусилите след концерт.  После постоянно се засичахме на разнообразни министър председатели и събития, на които беше почетен посетител. Говорехме си за всичко, Даяна доста обичаше музиката. Докато бях с нея, изпитвах предпочитание да я защитя от света “. Междувременно кралският анализатор Фил Дампиер твърди, че херцозите не са съумели да се възползват от възможностите и да създат нов имидж по време на пандемията. „ Можеха да се проявят като персони с позиция, само че се провалиха. Изглеждат изолирани и не изключително нужни на страната си – във време, в което цялото им семейство се отдаде на щедрост “, жесток е специалистът. Може би с цел да се почувства по-сигурна, Меган извика майка си Дория Регланд. 63-годишната дама към този момент живее със фамилията на щерка си. Тя била доста щастлива, защото по време на карантината не е виждала внука си Арчи. Зет й е бил доста удовлетворен, тъй като към този момент – въпреки и на смешка - се бил „ поизморил да бъде татко “.

Тези дни Хари е направил още едно ненадейно самопризнание. „ Много бързо сменяхме мястото си на живеене “, е споделил принцът. Той има нов проект – да възвърне ролята си на параден командващ кралските морски пехотинци. „ Напълно е допустимо, в случай че признае – като член на кралското семейство, че е позволил неточност с отхвърли си от тази привилегия “, твърди спецът в тематиката Ръсел Майерс.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР