Лайпциг завърши 1:1 като гост на Зенит в мач-реванш от

...
Лайпциг завърши 1:1 като гост на Зенит в мач-реванш от
Коментари Харесай

"Лайпциг" пише история и е на 1/4-финал в Лига Европа

" Лайпциг " приключи 1:1 като посетител на " Зенит " в мач-реванш от 1/8-финалите в Лига Европа и с общ резултат 3:2 продължава напред в шампионата.

Руският гранд беше изгубил с 1:2 първата среща в Германия и трябваше да нападна в реванша. Началните 20 минути бяха скучни, а гостите владееха повече топката. В 22-та минута Тимо Вернер се разноски из отбраната на противника, подаде към Аугустен, който откри резултата. Чак тогава за първи път в двата мача общо " Зенит " стартира да нападна рисково. Първо от фаул Паредес нацели напречната греда, а по-късно Заболотни и Ригони пропуснаха. В първата минута на добавеното време обаче Кришито откри Дриуси и аржентинецът от въздуха изравни.

През второто полувреме домакините обаче по този начин и не можаха да упражнят някакъв по-силен напън, а в противен случай гостите бяха доста покрай второ попадение, само че Форсберг пропусна на два пъти. В 81-та минута те даже получиха право да извършват дузпа, откакто Мевля спъна Вернер в наказателното поле. Именно Вернер застана зад топката, само че пропусна.

Така в последна сметка " Лайпциг " справедливо с общ резултат 3:2 отстрани " Зенит " и ще играе на 1/4-финал в Лига Европа.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР