Лъвовете ще се радват на много емоционална и пълноценна есен.

...
Лъвовете ще се радват на много емоционална и пълноценна есен.
Коментари Харесай

10 неща, които зодия ЛЪВ може да очаква тази ЕСЕН

Лъвовете ще се радват на доста прочувствена и пълноценна есен. Ще получат няколко изненади, които ще преобърнат живота им.
Ето какви завършения чакат всички представители на зодия Лъв през есента на 2020 година. Насладете им се пълноценно и се радвайте на шанса си.

1. Тази есен за Лъвовете ще бъде в действителност съдбоносна. Ще се случи нещо огромно в любовен проект, което ще затвърди любовта им с тяхната половинка. Лъвовете ще се сгодят! По доста сантиментален и забавен метод, напълно ненадейно и цялостно с благополучие събитие.
2. Късметът също ще е на страната на Лъвовете, което значи, че в случай че са решили да сменят работата, жилището или да се захванат с някакво ново начинание, ще имат триумф в него и не трябва да се двоумят да дадат най-хубавото от себе си.
 10 неща, които зодия РАК може да чака тази ЕСЕН 10 неща, които зодия РАК може да чака тази ЕСЕН
Есента е сезон, който нормално носи доста промени в живота, изключително след бурните летни страсти, есента може да ни се стори много споко...
3. Възможно е есента да донесе малко разочарования в приятелския кръг, в който ще има проблеми. Всичко може да се реши, само че след време, не очаквайте обстановката да се оправи незабавно.
4. Новите покупки през есента са целесъобразни и ще имате задоволително средства за тях, изключително за от дълго време плануваните. Но не прекалявайте, тъй като зимата може да ви посрещне с непредвидени разноски и постоянно е добре да имате нещо заделено настрани.
5. Необвързаните Лъвове може да се срещнат със остаряла обич, с която да се впуснат в ново премеждие. Финалът на тази случка е малко незнаен, по тази причина не залагайте всички си очаквания за сътрудник на този човек. Но пък в никакъв случай нищо не се знае.
6. През есента може да очаквате от дълго време чакано опрощение от доста непосредствен човек. Нещо, което още веднъж ще ви сближи и ще ви накара да си простите един път вечно. Не губете приятелите си, постоянно ще имате потребност от тези хора в живота ви, тъй като всеки идва в него със своята задача.
7. Тези от вас, които от дълго време си мечтаят за домакински любим, могат да стискат палци, тъй като ще се снабдят с най-милото създание, което ще им донесе извънредно огромна наслада.
 10 неща, които зодия БЛИЗНАЦИ може да чака тази ЕСЕН 10 неща, които зодия БЛИЗНАЦИ може да чака тази ЕСЕН
Вълненията тази есен ще бъдат огромни за всяка една от зодиите. Близнаците ще имат забавни прекарвания и ще се радват на промени, кои...
8. Ще имате работни провокации, които ще ви качат на идващото равнище в това, което вършиме. Винаги ви се е коствало, че в никакъв случай не бихте могли да се справите с такива задания, само че опциите ви ще ви потвърдят противоположното. Колегите откровено ще ви се възхитят, с изключение на един-двама, за които добре знаете и не бихте се изненадали.
9. В края на есента с обичан човек може да си спретнете доста вълнуващо пътешестване отвън страната. Ще бъде същинско премеждие, което от дълго време чакате.
10. Семейните Лъвове може да чакат доста спокоен интервал в персоналния живот. Отдавна не сте усещали такава естетика, която изцяло естествено ще се настани в дома ви. Насладете ѝ се, тъй като ще продължи дълго време.
За зодия ДЕВА – прочети ТУК
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР