Лъвовете се изправят срещу основния си съперник за първото място

...
Лъвовете се изправят срещу основния си съперник за първото място
Коментари Харесай

България тръгва по пътя към Евро 2024

" Лъвовете " се изправят против главния си противник за първото място в група 4 на Лига C от шампионата Лигата на нациите Северна Македония.
Момчетата на селекционера Ясен Петров са окуражени да завоюват пред цялостните трибуни на " Хювефарм Арена " в Разград от 19,00 часа.

Специалистът няма да разчита нападателите Георги Йомов и Радослав Кирилов, които са навън от групата поради контузии. Очакванията са двамата да са възобновени за втория ни мач от шампионата против Грузия на 5 юни, който също ще се организира в Разград.

Очаква се Петров да заложи на четирима играчи на Левски от първата минута. Това са опитният пазач Николай Михайлов, халфовете Филип Кръстев, Илиян Стефанов и Георги Миланов, който ще заеме десния фланг. На левия ще играе Кирил Десподов. Голямата въпросителна пред Петров е кой да води офанзивата, като опциите пред него са Атанас Илиев, Георги Минчев или Мартин Минчев.

В центъра на отбраната ще стартират близнаците Петко и Андреа Христови, а като бекове ще работят Иван Турицов и Антон Недялков. На стадиона в Разград се чакат към 10 000 фенове, като 200 от тях ще са от Северна Македония.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР